Un detaliu mai puțin știut despre regele Charles a ieșit la iveală. Ce adoră să facă în timpul liber

#Casa Regală a Marii Britanii

După mai bine de 70 de ani în care la cârma Marii Britanii a fost regina Elisabeta a II-a, a sosit și momentul în care coroana a fost predată unui nou suveran. Cum deja știm cu toții, pe tron se află acum regele Charles al III-lea, iar în ciuda schimbării suveranului, interesul publicului pentru viața familiei regale nu a scăzut deloc. Iar un detaliu puțin știu despre noul rege ne va surprinde, cu siguranță, pe fiecare dintre noi!

Se pare că regele Charles este un mare fan al telenovelelor
Se pare că regele Charles este un mare fan al telenovelelor

Puțin peste 70 de ani, atât a durat perioada uluitoare în care la cârma Marii Britanii a fost nimeni alta decât regina Elisabeta a III-a. De-a lungul acestor decenii, ea a devenit un adevărat simbol al monarhiei, cât și al națiunii britanice, în sine. Popularitatea ei a depășit granițele Marii Britanii, iar oameni de-a lungul întregului glob au devenit curioși și au dorit să afle cât mai multe despre secretele familiei regale.

Iar astăzi, deși regina nu se mai află pe tron, iar puterea a fost preluată de fiul acesteia, interesul publicului rămâne la fel de intens ca întotdeauna. Iar când vine vorba despre noul suveran, Charles al III-lea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Times of India, există un detaliu din viața privată a acestuia care ne va surprinde pe toți! Mai precis, este vorba despre faptul că regele adoră telenovelele!

Regele Charles adoră telenovelele

Da, la fel precum orice om, chiar și un rege are pasiuni și hobby-uri, iar pentru Charles, telenovelele sunt o adevărată sursă de relaxare, în timpul său liber. Potrivit sursei, acesta este un mare fan al seriei „Emmerdale”, care spune povestea vieților membrilor unei mici comunități din Yorkshire. De asemenea, se pare că serialul favorit al suveranului englez este „Managerul Nopții” („The Night Manager”), în a cărui distribuție apare nimeni altul decât Tom Hiddleston.

Așa că, data viitoare când mai stați la televizor, ori pe Netflix, bucurându-vă de serialul vostru favorit, puteți să vă gândiți că regele Charles poate face exact același lucru! Așa că, dacă suveranul Marii Britanii are timp de câteva episoade din seria sa favorită, de ce să nu vă permiteți și dumneavoastră vă răsfățați la fel?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net