Nicușor Dan, prima reacție după ce soția a născut: „Sunt fericit”

Soția lui Nicușor Dan a adus pe lume un băiețel sănătos în cursul zilei de ieri, 26 mai. Astăzi, edilul Capitalei a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit detalii despre proaspăta mămică, dar și despre nou-născut. 

stanga
dreapta
nicusor dan jpeg
nicusor dan in parcul cismigiu jpeg
nicusor dan jpeg
7 sotia lui nicusor dan 2 jpg jpeg
8 sotia lui nicusor dan 1 jpg jpeg
14 nicusor dan si sotia 3 jpg jpeg
nicusor dan si familia jpeg
7 casa lui nicusor dan 3 jpg jpeg
Nicușor Dan a venit la vot de mână cu soția și cu fetița lor  jpeg
nicusor dan gabriela firea jpeg
nicusor dan jpeg

Nicușor Dan este fericit, căci acum are nu doar fată, ci și băiat! Spre surprinderea multora, soția sa a născut la un spital de stat, mai exact la maternitatea Filantropia, iar primarul Municipiului București nu își mai încape în piele de fericire.

În mesajul pe care l-a postat, Nicușor Dan a ținut morțiș să îi mulțumească Mirabelei, partenera sa, pentru toate eforturile pe care le-a făcut în ultima perioadă.  

Citește și: Arșinel, cu sănătatea în piuneze și umilit de Nicușor Dan: „Nu am mai fost lăsat la teatru. S-a purtat urât!”

Ce mesaj a transmis Nicușor Dan, la scurt timp după nașterea băiatului său 

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.  Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare. 

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.  Sănătate tuturor.”, a scris primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe contul său de Facebook. 

Aproape 5.000 de persoane au apreciat mesajul său, în timp ce alte 500 și-au rupt câteva secunde din timpul lor pentru a-i transmite edilului un gând bun. 

Urmărește și: Primarul Nicușor Dan, mesaj disperat pentru toți șoferii și vatmanii STB

„Să vă aducă numai bucurii. Felicitări mamei, în primul rând”, „Felicitări, Nicușor, multă sănătată întregii familii! Un gând special pentru mamă și copilaș”, „Bun venit lui bebe în lumea asta nebună! Să vă trăiască, să fie sănătos, bucuros și norocos”, „Să vă bucurați de ambii copii într-o lume mai bună și un oraș mai frumos”, „Asta da bucurie”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.  

Cum s-au cunoscut primarul Capitalei și Mirabela, soția sa  

Mirabela și Nicușor Dan sunt împreună din anul 2005. Relația lor de 17 ani a fost sudată de evenimentele pe care le-au avut de depășit împreună, dar și de venirea pe lume a fetiței lor, în vârstă de șase ani. Mirabela mărturisea, la un moment dat, că, între ea și Nicușor, nu este vorba despre dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, încă de la început a existat o puternică atracție între cei doi soți. 

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renuntat sã mã mai întorc acasã si am iesit cu mai multi prieteni. 

 Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine.”, a mărturisit, la vremea respectivă, Mirabela.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
card ajutor jpg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg