Nota de plată care le-a stricat vacanța în Mykonos! Cât a plătit un cuplu pentru o porție de stridii și două băuturi

Surprize, surprize! Nu doar prețurile de pe litoralul românesc sunt exagerate, ci și cele din alte țări în care zeci de mii de oameni aleg să-și petreacă concediul. Un cuplu a avut un șoc atunci când a văzut nota de plată pentrru o banala gustare la un bar din Mykonos, Grecia. 

image
Tinerii au fost șocați atunci când au văzut nota de plată

Un cuplu proaspăt căsătorit a decis să-și petreacă luna de miere în Mykonos, Grecia, însă niciodată nu i-ar fi trecut prin minte faptul că avea să lase o mică avere la bar pentru o gustare. 

Alex și Lindsay au plecat din țara natală, Canada, în Grecia pentru a se bucura de apa cristalină și de plajele fine din Mykonos și de ce nu, să se delecteze cu o parte dintre preparatele specifice locului. 

Citește și: O notă de plată din Mamaia a stârnit furie pe net 

Insula Mykonos este cunoscută nu doar pentru peisajele care îți taie răsuflarea, ci și pentru prețurile piperate. Chiar și așa, cuplul tot nu s-ar fi așteptat să plătească puțin peste 400 de euro pentru o porție de stridii, o bere și un Aperol Spritz. În plus, Alex și Lindsay acuză personalul restaurantului de faptul că a avut o atitudine nepotrivită și i-ar fi intimidat să plătească nota aberantă, folosind cuvinte jignitoare. 

„Când am terminat stridiile, chelnerul a încercat să ne facă să luăm și picioare de crab și, slavă Domnului, nu am făcut-o. Alex a descoperit prețul după ce mers la toaletă și, într-un meniu aflat în interiorul restaurantului, a văzut că prețul unei singure stridii este de 29 de euro. I-am spus că nu se poate.”,a povestit Lindsay. 

„Alex a rămas șocat. Avea un computer pe care l-au întors către el și totul era în greacă, deși noi nu vorbim greacă", a relatat Lindsay. 

Vezi și: Stațiunea de pe litoralul românesc cu cele mai mici prețuri 

Nici în România situația nu este mai roz! 

La începutul lunii iunie, o notă de plată din Mangalia stârnea revolta în rândul internauților. Iată cât au costat, la un local din Mamaia, câteva produse care la prima vedere nu ar avea cum să îți facă „gaură” în buzunar!

Suma totală pe care clienții au fost nevoiți să o plătească pentru două cafele, o băutură răcoritoare, o bere și două pizza a fost de 215 lei! Băutura alcoolică de 330 ml a costat 25 de lei, în timp ce pentru o pizza doritorii au scos din buzunar în jur de 80 de lei. În descrierea imaginii scrie doar „Mamaia 2022”, fără să fie precizat însă numele restaurantului cu pricina sau data exactă pe bonul fiscal.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg