Atenţionare MAE: Incendiu în insula Kefalonia, Grecia. Elena Udrea și iubitul, la un pas de evacuare, în Mykonos

Ultima actualizare:

    Kefalonia, Greciafoto: Pixabay.com
Kefalonia, Greciafoto: Pixabay.com

Autorităţile elene au emis o avertizare pentru insula Kefalonia, din cauza unui incendiu puternic, activ în perimetrul localităţilor Pastra, Kremmidi, Markopoulo, Katelios şi Kato Katelios. Și vacanța Elenei Udrea și a iubitului ei, Adrian Alexandrov, a fost pe punctul de a se tansforma într-un un coșmar urât, în Mykonos.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români aflaţi în tranzit sau în scop turistic în Grecia să evite deplasările spre insula Kefalonia.

„Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106774035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de urgenţă al Ambasadei României în Rep. Elenă +306978996222 şi numărul de urgenţă al Consulatului General al României de la Salonic +306946049076”, arată un comunicat de presă al MAE.

Ministerul Afacerilor Externe  mai recomandă consultarea paginilor de Internet www.mae.ro, http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, https://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_ro, www.meteoalarm.eu şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Incendii și în Mykonos. Iubitul Elenei Udrea a pus poză pe Instagram

Elena Udrea a plecat în acest week-end să sărbatorească cinci ani de relație cu soțul său, în insula Mykonos, pe celebra plajă Kalo Livadi. Cei doi au trăit însă momente de panică maximă de cum au ajuns pe celebra insula Mykonos, din cauza incendiilor de vegetație care au izbucnit în zonă. Cazați la un hotel din superba stațiune elenă, cei doi au fost evacuați din stabiliment deoarece flăcările amenințau să cuprindă clădirea.Cei doi erau cu bagajele făcute, în momentul în care s-a anulat ordinul de evacuare.

Duminică 4 iulie, în Grecia s-a pus problema de evacuare a turiștilor de pe insula Mykonos. Un incendiu puternic de vegetație le-a stricat concediul oamenilor veniți acolo, printre care și mulți români. Din fericire, autoritățile locale au intervenit de urgență, după ce flăcările au cuprins zeci de hectare de vegetație din zonă. Focul a fost alimentat de căldura excesivă, dar și de vântul foarte puternic, după cum au anunțat oficialitățile elene.


    Poza publicată de Adrian Alexandrovfoto: Instagram
Poza publicată de Adrian Alexandrovfoto: Instagram

Citește și:

Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună pe insula bogătașilor, Mykonos

Cipru. Patru morţi în cel mai grav incendiu din ţară

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net