Numele neașteptat pe care Charlotte îl folosește la școală. Cum este strigată, de fapt, fiica lui Kate Middleton

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William și Kate Middleton fac tot ce le stă în putință pentru a le permite copiilor lor să trăiască o copilărie obișnuită, iar una dintre aceste modalități este aceea de a lăsa titlurile regale la porțile școlii. Află numele pe care Charlotte și George le folosesc la școală. 

Numele neașteptat pe care Charlotte îl folosește la școală
Numele neașteptat pe care Charlotte îl folosește la școală

Cum sunt numiți copiii Familiei Regale la școală

Prințesa Charlotte, în perioada petrecută la Thomas's Battersea din sudul Londrei, înainte de a se muta la Școala Lambrook din Berkshire, a primit un nume diferit pentru a-și masca statutul regal.

După cum a relatat Mirror, persoane din apropierea Familiei Regale spun că prinții sunt tratați la fel ca oricine altcineva de îndată ce trec de porțile școlii.

Kate și William susțin pe deplin această idee, deoarece își doresc mult ca micuții prinți să aibă o copilărie cât mai normală.

George Louis Charlotte titluri William rege jpg

Numele Prințesei Charlotte este Charlotte Elizabeth Diana, iar titlul său oficial complet este Alteța Sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge. Cu toate acestea, pentru a nu o face să iasă în evidență față de ceilalți elevi, mezina regală adoptă titlul părinților lor ca nume de familie. Acest lucru înseamnă că la școală prințesa ar fi fost cunoscută ca Charlotte Cambridge și poate acum este numită Charlotte Wales la noua ei școală, deoarece titlul părinților a fost actualizat.

Charlotte are, de asemenea, două porecle care i-au fost date de părinții ei. William și-a strigat odată fiica la Royal Chelsea Flower Show spunându-i „Mignonette", care este un cuvânt francez despre care se spune că înseamnă „mică, dulce și delicată" sau „drăguță". De asemenea, s-a dezvăluit că Kate și-a numit fiica - Lottie după o călătorie oficială în Irlanda de Nord în 2019.

Cum sunt numiții copiii Familiei Regale la școală
Cum sunt numiții copiii Familiei Regale la școală

Același tratament i s-a aplicat și lui George în timpul școlii. Prințul este cunoscut sub numele de George Alexander Louis și Alteța Sa Regală Prințul George de Cambridge, dar la școală i se spune George Cambridge.

Acesta nu este un proces nou pentru copiii regali și este ceva ce tatăl lor William și fratele său Harry au adoptat în timpul educației lor. Atât William, cât și Harry au folosit ca nume de familie titlul Regelui Charles de la acea vreme, Wales. Frații regali l-au folosit și în timpul carierei lor militare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net