Femeie de 56 de ani, însărcinată cu propria ei nepoată: «Sunt fericită că am copilul fiului meu în pântece!»

Ultima actualizare:

Caz incredibil! O femeie în vârstă de 56 de ani din SUA este însărcinată cu copilul propriului fiu, după ce s-a oferit să-i fie surogat, pentru că soția lui nu mai poate să rămână însărcinată. Nancy Hauck susține că este un sentiment incredibil și că este mândră că își poate ajuta nora.

Nancy Hauck, din statul american Utah, a decis să fie mamă-surogat pentru fiul ei (Foto: Profimedia)
Nancy Hauck, din statul american Utah, a decis să fie mamă-surogat pentru fiul ei (Foto: Profimedia)

Citește și: Speranță pentru femeile care își doresc să devină mame! Au apărut tehnici ultramoderne la procedurile FIV

Nancy Hauck, din statul american Utah, a decis să fie mamă-surogat pentru fiul ei, Jeff Hauck, în vârstă de 32 de ani, și pentru soția acestuia, Cambria, în vârstă de 30 de ani. Asta după ce nora ei a avut probleme de fertilitate. Anterior, cei doi soți au trecut prin tratamente FIV (fetilizare in vitro n.r), timp de șase ani înainte de a avea gemeni, Vera și Ayva (3 ani).

Vezi și: Povestea incredibilă a magnatului american care se chinuie de 28 de ani să devină tată

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani!”  

Toată familia a fost încântată de decizia luată de Nancy (Foto: Profimedia)
Toată familia a fost încântată de decizia luată de Nancy (Foto: Profimedia)

Apoi, au fost binecuvântați cu un alt set de gemeni, Diseal și Luka, acum în vârstă de 11 luni - dar nașterea a fost traumatizantă pentru Cambria. Femeia a fost nevoită să își facă histerectomie, procedură ce a lăsat-o în imposibilitatea de a mai rămâne însărcinată vreodată.

Iată și: A rămas însărcinată când medicii din România nu-i mai dădeau nici o şansă

Jeff și Cambria încă aveau embrioni înghețați, pe care sperau să îi poată folosi. Știind că fiul ei își dorea enorm încă un copil, Nancy Hauck s-a oferit să fie chiar ea surogat al cuplului – deși inițial nu a crezut că este posibil din cauza vârstei.

Jeff a plâns de fericire când mama lui s-a oferit să facă acest gest pentru el și soția sa, iar spre uimirea tuturor, medicii au decis că femeia este sănătoasă și poate purta un copil în pântece fără probleme.

Ea și-a început tratamentul hormonal în ianuarie 2022, injectându-se în fiecare zi timp de 12 săptămâni cu ajutorul soțului ei, Jason. Embrionul fertilizat a fost apoi transferat cu succes în uterul ei, iar copilul urmează să vină pe lume în luna noiembrie. Nancy abia așteaptă să nască și susține că este extrem de fericită că a devenit mamă-surogat.

Te-ar putea interesa și: Se vor naște bebelușii creați din trei părinți

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că acest lucru va fi posibil, dar este cel mai frumos lucru”, a mărturisit femeia, pentru tabloidul Daily Mail. Ea a mai spus că în afară de grețuri nu s-a simțit deloc rău pe parcursul sarcinii: „Am avut doar câteva stări de vomă. Dar mă simt foarte puternică, pentru că am fiica fiului meu în pântece. Cred că este un lucru rar ce am făcut eu. Nu am plănuit niciodată asta, dar sunt atât de bucuroasă că am ales să port copilul fiului meu”.

Citește și: 10 mituri despre fertilitate. Iată ce se spune despre femeile cu șolduri late!

Nora îi este recunoscătoare: „Este incredibil că Nancy face asta pentru noi!”  

Cambria a mers la fiecare vizită medicală alături de Nancy, iar familia a fost încântată să afle că așteaptă o fetiță. „Este incredibil că Nancy face asta pentru noi. Ea se sacrifică atât de mult pentru familia noastră și, pur și simplu, suntem recunoscători. A fost atât de miraculos și frumos să o privești pe Nancy purtând în pântece dulcea noastră fetiță. Ea a fost absolut uimitoare și plină de grație”., a mărturisit soția lui Jeff.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net