O femeie din S.U.A este însărcinată cu propria nepoată. Povestea inedită a familiei Lockwood

Ultima actualizare:

    Modul atipic în care au anunțat sarcina membrii familiei Lockwood Foto Arhivă personală
Modul atipic în care au anunțat sarcina membrii familiei Lockwood Foto Arhivă personală

După multiple tratamente de fertilizare în vitro nereușite, operații și pierderi de sarcină, Breanna Lockwood a primit cea mai tristă veste din partea medicilor, aceea că nu va putea purta niciodată o sarcină până la termen. Visul de a deveni mamă i-a fost însă îndeplinit datorită ajutorului neașteptat venit din partea mamei sale, de 51 de ani, care s-a oferit să fie mamă surogat! Iată povestea atipică a unei familii din Statele Unite ale Americii.

Breanna Lockwood și soțul eu au visat întotdeaună la ziua în care vor deveni părinți, însă problemele de sănătate alea Breannei au stat în calea acestui lucru. Atunci când și-au pierdut speranța și aproape renunțaseră la gândul că într-i zi își vor ține micuțul în brațe un ajutor neașteptat a venit din partea mamei Breannei. Femeia de 51 de ani s-a oferit să fie mamă surogat pentru copilul fiicei sale, iar Breanna nu a stat pe gânduri și a acceptat propunerea inedită! 

Femeia poartă deja în pântec nepoata care se va naște pe 12 noiembrie, dacă totul decurge în mod normal. „Simt că pântecul mamei este cel mai apropiat loc de casă în care poate fi purtat copilul meu în afara propriului meu corp”, a mărturisit Breanna. „Mama vrea să fie bunică la fel de mult pe cât îmi doresc eu să fiu mamă, așa că face tot ce îi stă ei în putință", a completat aceasta, potrivit dailymail.co.uk.

Lupta cu infertilitatea a fost una dificilă pentru Breanna, iar propunerea mamei sale de a deveni mamă surogat pentru propria nepoată a fost primit cu scepticism la început. Ulterior, cuplul a ajuns la concluzia că nimeni altcineva nu ar fi mai potrivit să ducă acest lucru la îndeplinire. "Când ai un plan pentru viața ta, iar infertilitatea îți iese în cale simți că nu-ți mai poți imagina viitorul la care visai. Îți este furat”, a povestit Breanna. 

Mama Breannei a fost testată şi supusă tuturor investigaţiilor necesare şi procedurilor specifice, iar cu doar două săptămâni înainte de impunerea măsurilor de izolare în Statele Unite ale Americii a primit cea mai fericită veste la care putea visa vreodată: aceea că este însărcinată și va deveni bunică! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net