O mare firmă italiană vine în România. O fabrică uriașă va fi construită și sute de locuri de muncă vor fi disponibile

Ultima actualizare:

O veste extraordinară vine din partea uneia dintre cele mai mari companii italiene - De'Longhi. Această firmă de renume mondial se pregătește să construiască o fabrică uriașă în România, la Satu Mare, care va aduce sute de noi locuri de muncă și va contribui la dezvoltarea economică a regiunii.

Șanse de angajare la De'Longhi. Foto: arhiva.
Șanse de angajare la De'Longhi. Foto: arhiva.

Proiectul necesită o investiție de 40 de milioane de euro

De'Longhi va construi la Satu Mare un hub de producție de proporții impresionante. Cu o investiție de 40 de milioane de euro, această fabrică va deveni un punct central al producției de aparate de cafea și echipamente electrocasnice.

Planurile companiei includ angajarea a peste 800 de persoane până la finalul anului viitor, creând astfel oportunități de angajare semnificative pentru locuitorii din Satu Mare și din regiunea înconjurătoare.

Ce oportunități de angajare sunt la De'Longhi

Pentru a începe recrutarea forței de muncă necesare, De'Longhi organizează o întâlnire specială cu comunitatea locală. Cei interesați să se alăture echipei companiei sunt invitați să se prezinte cu CV-ul la sediul De'Longhi din Parcul Industrial Sud din Satu Mare.

Posturile disponibile includ poziții de team leader, tehnician analist calitate și tehnician mentenanță. Experiența relevantă este un avantaj, iar cei care dovedesc abilități și competențe în domeniu vor avea șansa să facă parte din echipa De'Longhi.

Un pas major pentru dezvoltarea economică

Această investiție reprezintă un pas major în direcția dezvoltării economice și a creșterii locurilor de muncă în regiunea Satu Mare. Prin aducerea unei companii de prestigiu precum De'Longhi, România câștigă nu doar în plan economic, ci și în ceea ce privește prestigiul și competitivitatea pe piața internațională.

Fabrica De'Longhi din Satu Mare nu doar că va contribui la producția de aparate de cafea de înaltă calitate, ci va oferi și sute de oameni posibilitatea de a-și construi o carieră într-un mediu de lucru dinamic și stimulant.

Anunțul construcției fabricii De'Longhi la Satu Mare marchează un moment important în dezvoltarea economică a regiunii și în crearea de noi oportunități de angajare pentru comunitate. Cu un angajament ferm față de calitate și inovație, De'Longhi demonstrează încă o dată poziția sa de lider în industria electrocasnicelor și cafelei la nivel global.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net