O sticlă de palincă se vinde la un preț colosal în America. Cu aceeași bani, la noi în țară, cumperi zeci de litri

În țara noastră, pălinca se vinde la un preț foarte mic, iar în aproape orice magazin am intra, cu siguranță vom găsi câteva mărci de pălincă la vânzare, la raftul cu băuturi. Însă, oferta nu este deloc atât de bogată în Occident, așa că și prețurile au crescut considerabil! Iar o sticlă de pălincă a ajuns să se vândă cu sume uriașe!

Pălinca ajunge și la 30 de euro pentru 0,5 l
Pălinca ajunge și la 30 de euro pentru 0,5 l

După cum poate că deja știm, pălinca nu este deloc o raritate în magazinele noastre, atunci când mergem printre rafturile cu băuturi. Nu este deloc dificil să găsim diferite mărci care vând acest produs, iar, vestea cea mai bună este că prețul unei sticle de pălincă este, întotdeauna, unul extrem de mic! Cu toate acestea, lucrurile stau cu totul altfel dincolo de hotare, unde oferta nu este atât de bogată!

În Occident, datorită rarității acestei băuturi, prețurile au ajuns să fie extrem de ridicate, potrivit celor de la newsweek.ro. Mai exact, dacă cumpărăm o sticlă mică de pălincă în Statele Unite, cu aceeași sumă în țara noastră, am putea să luăm undeva în jur de 10 – 20 de litri!

Pălinca se vine la prețuri uriașe în Occident

Se pare că dacă intrăm pe site-ul ebay, vom putea găsi pălincă îmbuteliată în butoi de stejar, produsă în Marea Britanie, la un preț de puțin peste 50 de euro! Iar dacă ne gândim că poate lucrurile stau diferit pe Amazon, site cunoscut pentru prețurile sale ieftine, ei bine, se pare că ne înșelăm!

O sticlă de 0,7 l de pălincă, marca Barak Palinka, se vinde cu 30 de euro, iar varianta de caise ajunge chiar la 43 de euro! Cea mai ieftină băutură de acest tip pe care o putem găsi pe Amazon vine din țara noastră, fiind vorba despre marca Dracula. O sticlă de doar 0,5 l ajunge la numai 11 euro.

În țara noastră, pentru un litru de pălincă deja se consideră că un preț de 6 euro este extrem de ridicat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
lac cutremur1 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
mama copil de mana jpg
image png
image png
Millie Bobby Brown jpg
bani euro pixabay jpg
litoral jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net