O tânără polițistă a fost prinsă beată la muncă! Unde fusese cu o noapte în urmă

O tânără polițistă din Arad a fost în prim-planul unei situații neplăcute la locul de muncă, iar acum s-a ales și cu o cercetare disciplinară. Mai precis, atunci când a ajuns la serviciu, s-a depistat, în urma unui control aleatoriu, că tânăra se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Totul s-a petrecut în Arad
Totul s-a petrecut în Arad

O tânără polițistă din Arad este, acum, cercetată disciplinară de către proprii ei colegi, după ce un test aleatoriu a depistat o problemă. Aceasta venise la serviciu sub influența băuturilor alcoolice, după ce fusese la o petrecere. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, vestea bună pentru tânără este că, măcar, nu se urcase la volan, ci sosise la secție alături de un coleg, care conducea. Amândoi au fost verificați aleatoriu de către colegii lor, însă polițista a picat testul.

Agentul șef principal, Claudia Iuga, care este și purtător de cuvânt al IPJ Arad, a oferit o declarație despre acest incident. „Aparatul alcooltest a indicat o îmbibaţie alcoolică de 35 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a spus aceasta, conform sursei citate. Tânăra polițistă are doar 25 de ani și deja lucrează de 2 ani, la Biroul de Poliție a Animalelor, din oraș. Acum, ea este cercetată disciplinar, deoarece a încălcat statutul și codul deontologic al polițistului.

Polițiștii sunt controlați înainte de a veni la serviciu

În urma tragediei din localitatea 2 Mai, unde șoferul Vlad Pascu a urcat la volan sub influența mai multor droguri, Ministerul de Interne a hotărât ca polițiștii să fie testați aleatoriu, împotriva consumului de droguri, cât și alcool. Iar în județul Timiș, aceste teste deja au început să dea roade.

Acolo, un șef de post din Moșnița Nouă a fost prins în timp ce conducea propria mașină sub influența băuturilor alcoolice. Pe lângă cercetarea disciplinară care a fost începută, el a fost și amendat, iar permisul i-a fost suspendat. Astfel, din câte se pare, decizia Ministerului de Interne de a testa aleatoriu polițiștii este una foarte inspirată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net