Un român a venit drogat să se înscrie la examenul auto. Polițiștii au rămas interziși când l-au verificat în sistem

Ultima actualizare:

Un bărbat de 30 de ani a reușit să îi lase mască pe agenții de poliție. A venit la sediu pentru a se înscrie la examenul auto, un lucru firesc. La verificare, însă, polițiștii au dat peste un detaliu care i-a lăsat mască. Bănuitori că vor avea parte și de alte surprize, agenții l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest apoi cu drugtest. Omul nu băuse, dar consumase droguri. Mai mult, venise de la distanță cu mașina, deși avea permisul anulat. 

sofer pexels jpg

De când avea bărbatul permisul anulat

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc la sediul Poliției din Bistrița. Un bărbat de 30 de ani a venit din localitatea Dorolea, unde locuiește, până ân Bistrița pentru a se înscrie la examenul auto. Bărbatul a parcurs aproximativ 15 kilometri cu autoturismul personal. În fața polițiștilor, bărbatul s-a legitimat și a cerut să fie programat pentru examenul auto pentru a obține permisul de conducere.

La verificare, agenții au constat că omul avea permisul anulat. Așadar, nu avea voie să se urce la volan.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice din anul 2020”, au transmis polițiștii, potrivit Bistrițeanul.

A venit și drogat

Polițiștii au mers cu verificarea mai departe şi l-au testat pe bărbat pentru alcool şi droguri. Aparatul etilotest a indicat valoarea zero pentru alcool, așadar omul nu băuse, dar la drug-test situația a fost alta. Bărbatul consumase droguri, aparatul indicând prezenţa unor substanţe psihoactive.

„Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net