Odorizantul ieftin care îți scoate mirosul urât din mașină. Îl prepari din numai 3 ingrediente

Cei dintre noi care conduc știu prea bine cât de important este să ne asigurăm că la bordul mașinii este un miros plăcut. Din păcate, nu este întotdeauna atât de ușor să și rezolvăm această problemă, indiferent cât mulți bani cheltuim prin magazine. Din fericire, un truc ingenios poate parfuma interiorul mașinii noastre!

Nu ne trebuie decât 3 ingrediente / foto: IStock
Nu ne trebuie decât 3 ingrediente / foto: IStock

Potrivit celor de la terra.com, tot ce ne va trebui pentru acest truc incredibil sunt 3 ingrediente extrem de banale, pe care, mai mult ca sigur, deja le avem în casă chiar în acest moment! Fie că suntem pasageri, sau chiar noi suntem la volan, cu toții știm cât de neplăcută poate fi o călătorie cu mașina, atunci când în interior este un miros neplăcut și îmbâcsit. Iar soluțiile din comerț pot să nu fie deloc atât de eficiente pe cât dau impresia din reclame.

Ei bine, pentru ca acest truc ingenios să funcționeze, tot ce ne va fi necesar sunt 3 ingrediente uzuale! Mai precis, puțin balsam de rufe, alcool și aproximativ o cană de apă! Iar pentru a obține acest amestec perfect, trebuie să adăugăm cam 2 capace de balsam în aproximativ 250 de mililitri de apă, adică cam o cană. Amestecăm bine, iar apoi adăugăm foarte puțin alcool, care va fi amestecat în lichidul obținut, vreme de câteva secunde.

Trucul ingenios care ne va parfuma mașina

După ce am terminat de amestecat soluția, trebuie să o turnăm într-o sticlă goală de odorizant de mașină! Acest amestec ingenios, din doar câteva ingrediente banale, poate oferi mașinii voastre un parfum frumos! Iar partea cea mai bună este că nu va mai trebui să cheltuim bani pe diferite opțiuni din comerț, care pot să nu aibă deloc eficiența la care speram.

Iar o altă metodă ieftină care ne poate scăpa de mirosurile neplăcute din mașină va necesita doar bicarbonat de sodiu! El trebuie turnat într-un recipient care permite circulația aerului și ar trebui să mai curețe aerul de la bordul mașinii voastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
conductor metrorex  jpeg
Universitatea din Bucureşti  foto unibuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net