Ofertă de neratat pentru clienții Digi. Clienții vor primi un telefon de ultimă generație. Ce anume trebuie să faci

Smartphone de ultimă generație pentru clienții Digi. Este vorba despre telefonul Motorola G54 Power Edition care poate fi cumpărat la suma de 45, 5 lei pe lună, fără avans, în 24 de rate. Modelul are două camere performante, iar sistemul de operare este Android. 

Motorola G54 Power Edition Foto: YouTube
Motorola G54 Power Edition Foto: YouTube

Motorola G54 Power Edition la 45,5 lei pe lună

Ofertă de nerefuzat de la Digi România. Compania oferă clienților săi oportunitatea de a achiziționa modelul Motorola G54 Power Edition. Cei interesați pot opta pentru portare și pot alege unul dintre abonamentele disponibile pe site-ul oficial al companiei pentru a beneficia de această ofertă specială. „Rețeaua de prieteni la nevoie și super-oferte se cunoaște! Portează-te la DIGI, alege abonamentul Nelimitat și îți poți cumpăra Motorola G54 Power Edition, în 24 de rate, la 45.5 lei pe lună, fără avans”, este mesajul transmis de Digi România. 

Care sunt tipurile de abonamente

După portare și achiziționarea telefonului Motorola G54 Power Edition, clienții pot selecta din trei tipuri de abonamente și au la dispoziție două metode de portare. Iată opțiunile disponibile: abonamentul Nelimitat: 5 euro pe lună; abonamentul Optim 3: 3 euro pe lună; bonamentul Optim 2: 2 euro pe lună; prețul întreg cu nelimitat 1.099 lei; abonament 24 de luni – 45,5 lei pe lună.

Specificații Tehnice ale Telefonului Motorola G54 Power Edition: rețele: 3G, 4G, și 5G, sistem de Operare: Android, memorie RAM: 12 GB, stocare Internă: 256 GB, camere: Două camere performante.

 RCS & RDS și-a schimbat denumirea

Începând cu 15 mai 2024, RCS & RDS a anunțat oficial schimbarea denumirii în Digi România. Această modificare reflectă dorința companiei de a-și consolida identitatea și de a se alinia mai bine cu brandul internațional Digi

„Această tranziție marchează un nou capitol în evoluția și consolidarea poziției companiei pe piața de telecomunicații și reconfirmă angajamentul de a oferi cele mai bune soluții de conectivitate, adaptate cerințelor și nevoilor tot mai diverse ale utilizatorilor, într-o lume digitală în continuă schimbare”, este anunţul făcut de Digi România.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net