A apărut o noua televiziune în Romania. Milioane de oameni o vor regăsi în oferta de la Digi RCS RDS România

Telespectatorii din România au parte de o premieră în ceea ce privește mass-media. S-a lansat un nou canal tv ce înlocuiește, practic, un alt post în grila de programe a abonaților Digi.

O nouă televiziune în grila de programe Foto: Unsplash
O nouă televiziune în grila de programe Foto: Unsplash

Canal TV dedicat pasionaților de istorie

Prima a lansat primul canal de televiziune din România dedicat entuziaștilor de istorie, denumit Prima History. Anunțul a fost făcut oficial de către reprezentanții trustului Clever Media. Noul canal TV înlocuiește CinemaEst în grila de programe a abonaților Digi, scrie capital.ro

Clever Media a inaugurat noul post de televiziune, care a luat locul CinemaEst, începând cu data de joi, 7 decembrie 2023. Noul canal oferă telespectatorilor săi o perspectivă clară asupra istoriei, ajutându-i să înțeleagă trecutul real și să construiască un viitor strălucit.

Prima History, gamă variată de programe

Conform comunicatului de presă emis de trust, Prima History oferă o gamă variată de programe. Astfel se difuzează filme artistice, documentare românești cu tematică istorică, emisiuni de tip magazin și dezbateri la care vor participa specialiști din domeniu, profesori universitari și academicieni.

Prima History se aliniază unei tendințe globale de preferință pentru programele educative și culturale. Înlocuirea unui post dedicat filmelor cu unul axat pe documentare și istorie reflectă o evoluție naturală a gusturilor și intereselor publicului român. Acesta reprezintă un pas important în consolidarea unei oferte media care nu doar distrează, ci și informează și educață.

Alte posturi noi puse la dispoziția abonaților

În cadrul acestei extinderi a parteneriatului, pe lângă canalele de televiziune deja apreciate, cum ar fi HBO, Cinemax, Warner TV, CNN, Cartoon Network și Cartoonito, Orange România și Orange Romania Communications vor pune la dispoziția abonaților și posturi precum Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC și Animal Planet.

Noul val de canale va fi introdus treptat în oferta de televiziune a Orange pentru abonații care au deja un abonament TV de la această companie. Acest pas major are scopul de a satisface cerințele și preferințele diverse ale publicului, oferindu-le o gamă mai largă și variată de opțiuni de divertisment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net