Parfumul preferat al lui Kate Middleton. Costă extrem de puțin și orice femeie și-l poate permite

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton (41 de ani) este, fără doar și poate, una dintre cele mai admirate femei din istoria Casei Regale a Marii Britanii. Așa că nu e de mirare că mulți fani își doresc să știe de unde se îmbracă și chiar de unde își cumpără parfumul. Soția prințului William preferă mirosurile florale.

Kate Middleton, fotografie tip portret, îmbrăcată într-o geacă verde și pulover albastru
Kate Middleton nu are fițe de prințesă nici când vine vorba de parfum (Foto: GettyImages)

Multe femei care o admiră pe Prințesa de Wales își doresc să folosească același parfum pe care îl poartă ea. Partea bună este că nu costă prea mult, față de alte parfumuri de lux purtate de vedete, care ajung și la zeci de mii de lei.

Ducesa de Cambridge adoră mirosurile florale, iar parfumurile ei preferate denotă acest lucru. London Orange Blossom Cologne, de la firma Jo Malone, care costă aproximativ 314 lei (versiunea de 30 de mililitri), este unul dintre produsele pe care le utilizează frecvent Kate Middleton, dar nu este preferatul ei. Nu este surprinzător, însă, faptul că ea iubește acest produs, având în vedere pasiunea ei pentru grădinărit și natură.

 Kate Middleton a folosit parfumul ei preferat chiar în ziua nunții cu William

White Gardenia Petals de la Illuminum London, un parfum de nișă, feminin, floral, cu note de citrice și nuanțe calde de lemn, este, de fapt, preferatul lui Kate Middleton. Prințesa a dezvăluit că l-a folosit în ziua nunții sale cu moștenitorul tronului britanic, iar la acea vreme, vânzările acestui parfum au explodat, pitrivit site-ului evoke.ie.

Dacă înainte parfumul era accesibil oricui, astăzi este considerat o raritate. În consecință, este mai greu de găsit, dar nu imposibil.

El costă în jur de 572 de lei românești. Mirosul proaspăt de citrice, combinat cu bergamotă și crin, unt de iasomie, ylang ylang și gardenie și note calde lemnoase – este iubit de multe persoane.

Desigur, nu o veți întâlni pe Kate Middleton purtând Orange Blossom sau White Gardenia Petals la evenimentele regale oficiale. Asta pentru că protocolul spune că membrii regali nu ar trebui să poarte parfum, din respect pentru cei cu care se întâlnesc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net