Ce picioare sexy are Kate Middleton! Prințesa a încălcat protocolul regal

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton (41 de ani) a fost surprinsă într-o ipostază rară, zilele trecute. În timp ce se dădea jos din mașină, într-un moment de neatenție, ducesa de Cambridge și-a etalat picioarele zvelte, pe care în general le ține ascunse.

Kate Middleton, fotografiată în timp ce coboară din mașină, îmbrăcată într-o ținută roșie
Kate Middleton a uimit într-o ținută roșie (Foto: Profimedia)

Deși este o presupusă regulă regală ca femeile din familie să poarte mereu dres de culoarea pielii, Kate uneori renunță la ciorapi și își lasă picioarele să respire. Și, deși regrata regină Elisabeta ar fi dezaprobat-o, Kate pare să nu aibă nicio reținere în a-și etala superbele picioare. Sincer, nu o putem învinovăți – arată bine și muncește din greu pentru acele picioare!

Kate Middleton a purtat o haină în valoare de 3.700 de dolari

Kate Middleton și prințul William, alături de președintele și Prima Doamnă a Coreei de Sud
Ducii de Cambridge, alături de președintele sud-coreen și soția sa (Foto: Profimedia)

Kate Middleton și soțul ei, Prințul William (41 de ani), i-au întâmpinat pe președintele Coreei de Sud, Yoon Seok-youl, și pe Prima Doamnă Kim Keon Hee, în Marea Britanie, marți. Cu ocazia acestui eveniment, prințesa de Wales a fost o adevărată „doamnă în roșu”.

Aceasta a purtat o haină roșie cu capă, de la Catherine Walker, în valoare de 3.700 de dolari, o pereche de pantofi cu toc cui, marca Gianvito Rossi , un plic elegant și o pălărie, toate în această nuanță superbă. Kate a purtat ca accesorii o pereche de cercei ovali cu safir și diamante, ce a aparținut regretatei Prințesa Diana, potrivit Town and Country Magazine.

Cuplul prezidențial și familia regală britanică s-au bucurat de un prânz privat la Palatul Buckingham. Aceștia au vizitat, de asemenea, în galeria Palatului Buckingham cu articole din Colecția Regală, obiecte care au legătură cu Republica Coreea. După aceasta, pentru cuplul coreean și Ducele de Gloucester este programată o excursie pentru a participa la o ceremonie de depunere de coroane la Memorialul Războiului din Coreea, pentru a marca cea de-a 70-a aniversare de la sfârșitul războiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net