Pe ce dată a fost programat evenimentul BIAS din 2022

BIAS, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition, este cel mai mare show de aviație din țara noastră, iar anul acesta a ajuns la cea de-a doisprezecea ediție. Dacă anii trecuți se desfășura în lunile iulie-august, organizatorii au decis să organizeze BIAS 2022 la o dată ulterioară, care a fost anunțată în urmă cu puțin timp.

9 6  2col timp liber3 bias jpeg

După o absență de doi ani, cauzată de pandemia de COVID-19, s-a aflat pe ce dată se organizează BIAS 2022. Pe 3 septembrie, sâmbătă, va fi celebrată Smaranda Brăescu, prima femeie parașutist din România, dar și aniversarea a 110 ani de la înființarea Aeroportului Băneasa. Anual, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition adună în capitala țării peste 100 de aeronave, sute de specialiști din domeniu (piloți, parașutiști), dar și persoane pasionate de domeniu.

Vezi și: Haos în aviație. Pasagerii, în pericol? Piloții abia mai fac față

BIAS 2022 va fi organizat de aceleași entități ca până acum, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO, și ni s-a promis un show care ne va duce în al nouălea cer, la propriu, după o perioadă îndelungată de absență. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre personalitățile și țările participante la eveniment.

Nu rata nici: Povestea lui Vladimir Komarov, omul care a căzut din spaţiu. Doar călcâiul lui a rămas intact după impact

BIAS 2022 – pe ce dată va avea loc evenimentul din acest an?

La ediția din 2022 a BIAS, organizată pe data de 3 septembrie, vor participa, printre alții, Jurgis Kairys și Hawks of Romania- acestea sunt singurele nume care se cunosc pentru moment în ceea ce privește lista de invitați. Cei din urmă, Vulturii României, au organizat o manifestație specială și pe data de 1 august, cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea Aeroportului Internațional Henri Coandă Băneasa.

„Aeroclubul României, cu formatia de acrobatie Șoimii României - Hawks Of Romania, a salutat astazi din aer implinirea a 110 ani de la infiintarea Aeroportului International Aurel Vlaicu Baneasa. La multi ani si ne revedem la Bucharest International Air Show pe 3 septembrie 🙃 Bucharest Airports”, se arată într-o postare de pe Facebook-ul evenimentului.

Programul BIAS din 2022

Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la programul pe care evenimentul de pe aeroportul din Băneasa îl va avea, însă revenim cu informații.

Știre în curs de actualizare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net