Perfectă pentru iubitorii de vin! Iată cât costă „casa-butoi”

Ideală pentru iubitorii de vin! O vilă unică din California, situată pe malul mării, a fost scoasă la vânzare. Proprietatea izolată, botezată „Casa-butoi”, are trei dormitoare și a fost construită manual din două butoaie de vin uriașe, interconectate. Casa a fost ridicată de legendarul arhitect local Mickey Meunnig, în 1980.

Casa-butoi din California
„Casa-butoi” a fost construită în 1980 (Foto: Big Sur Properties)

 „Casa-butoi” a avut un singur proprietar timp de 40 de ani

Prețul cerut este de 3,265 milioane de dolari.  Casa a avut același proprietar de la construcție și până acum, aceasta fiind prima dată când este scoasă la vânzare în mod public, relatează publicația New York Post.

Pentru a ajunge la reședința izolată, noul proprietar va trebui să coboare pe Sycamore Canyon Road spre plaja Pfeiffer și apoi, înainte ca drumul să ajungă la plajă, să se întoarcă spre zona exclusivistă închisă de la Pfeiffer Point, spre drumul privat care duce prin pădurea idilică din Big Sur. Vila are 180 de metri pătrați, iar întreaga proprietate se întinde pe 5 acri.

Are vedere la Oceanul Pacific

La primul etaj al acestei case spectaculoase există o bucătărie în format deschis, un living și ferestre cu vedere la Oceanul Pacific și la stânca Pfeiffer, aflată în apropiere.

Unul dintre dormitoare (Foto: Big Sur Properties)
Unul dintre dormitoare (Foto: Big Sur Properties)

Tot la etaj se află dormitorul principal cu o baie privată, inclusiv un duș și o cadă ovală pentru două persoane, plus un dormitor secundar și o punte înconjurătoare.

Aripa de sud conține un al doilea spațiu de locuit cu tavane boltite și o scară care duce la o zonă de mansardă, unde se află și un șemineu. Vila este amenajată în totalitate cu mobilă și decorațiuni rustice.

Pe dealul din apropiere, adiacent unei grădini de flori, se află o cabană de oaspeți care a fost construită din, ați ghicit, un alt butoi făcut din arbore de Sequoia.

Are un dormitor, o bucătărie complet utilată, o terasă și o zonă de luat masa în aer liber cu vedere la ocean. Casa este situată pe un teren luxuriant, unde sunt mai multe poteci care duc la o pădure de stejari și Sequoia. În plus, zona oferă acces direct la un traseu de drumeții care duce la o plajă privată de sub Pfeiffer Point.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cu cat se vand produsele din romania in suedia jpg
image png
gradina bloc pexels jpg
trump statuie AFP jpg
image png
index webp
image png
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net