Planta cu care vei putea atrage bani și belșug în 3 zile. O ai la îndemână, dar nu știai că te poate ajuta în acest scop

Feng Shui este una dintre credințele care ține cont de natură, așa că plantele au un obiectiv fundamental în viața spirituală a fiecărei persoane. Atât ezoterismul, cât și Feng Shui-ul au în vedere că plantele sunt o parte fundamentală a ritualurilor care vor ajuta fiecare credincios să-și atingă obiectivele și să atragă lucruri pozitive. Așa că astăzi vom vorbi despre cel cu care vei putea chema bani și abundență în doar 3 zile, fiind un ritual extrem de eficient.

Rozmarinul te poate ajuta să atragi banii. Foto: Click.ro.
Rozmarinul te poate ajuta să atragi banii. Foto: Click.ro.

Feng Shui este una dintre credințele care ține cont de natură, așa că plantele au un obiectiv fundamental în viața spirituală a fiecărei persoane. De aceea, fiecare dintre ele are cu ce să contribuie pentru a atrage ceea ce fiecare ființă umană își dorește cel mai mult, în acest caz, chemând bani și abundență în doar 3 zile.

Planta cu care vei putea atrage bani și belșug în 3 zile

Există un ritual foarte puternic, pe care cu ajutorul căruia vei putea atrage bani și abundență în 3 zile, în care ai nevoie de 3 ramuri de plantă de rozmarin, tămâie, o jumătate de cană de linte, 7 monede de diferite valori, un borcan de sticlă și o lumânare verde, dar mai presus de toate, trebuie să menții concentrarea și pozitivitatea pentru a numi tot ce ai nevoie.

Iată ce trebuie să faci

Aprinde lumânarea verde cu chibrituri și cu ea aprinde tămâia. Pune cele 7 monede în fundul borcanului, apoi adaugă lintea, asigurându-te că acoperă toate monedele. Adaugă cele trei ramuri de rozmarin în timp ce pronunți: „Fie ca universul să-mi înmulțească banii și să-mi dea abundența de care am nevoie”. Închide borcanul și începe să vizualizezi cum ajung banii în mâinile tale. Concentrează-ți toată energia asupra gândurilor pozitive despre abundență. Pune borcanul sub pat, iar după 7 zile, adaugă din nou trei crenguțe de rozmarin și rostește cuvintele încă o dată.

Și infuzia de rozmarin te poate ajuta să ai parte de abudență în viața ta

Deși acesta este un ritual foarte puternic pentru a atrage bani și abundență în 3 zile, există și alte metode mai ușoare, cum ar fi prepararea unei infuzii din planta de rozmarin cu apă fierbinte și lăsarea acesteia să se odihnească câteva minute, pentru a utiliza apoi ceai și curăță toate camerele și coridoarele casei tale, ajutând la eliminarea energiei proaste, atrăgând tot ce este bun, scriu cei de la Terra.com.mx.

image
image
image
image
image
image
fobii jpg
image png
Schengen FOTO Profimedia
gandaci de bucatarie freepik jpg
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg