Plantele care atrag fericirea, belșugul și norocul în viețile oamenilor ce le au în casă

Ultima actualizare:

Această plantă cu flori aduce cu ea noroc, belșug, dragoste, bani și fericire conform Feng Shui, această artă asiatică care promovează echilibrul în viața noastră și bunăstarea. În pământ sau într-o oală, va aduce energie bună casei tale!

Există o plantă care aduce noroc, belșug, dragoste, bani. Foto: Click.
Există o plantă care aduce noroc, belșug, dragoste, bani. Foto: Click.

Într-o vază sau oală, o anumită floare poate aduce noroc și poate stimula energii specifice precum abundența financiară, iubirea sau chiar fericirea. Un argument convingător pentru obținerea rapidă de la florărie a acestei plante.

Floarea Lunii

Anumite plante cu flori nu au doar virtuți ornamentale pentru interioarele casei tale. Pe lângă faptul că îți purifică casa, această floare crescută în ghiveci sau așezată într-o vază poate aduce energie pozitivă în casa ta pe lângă faptul că atrage bani și noroc. Numele ei? Floarea lunii. Această plantă cu înflorire splendidă este ideală și pentru femei, deoarece aduce fertilitate și armonie.

În timp ce aceste plante cu flori albe pot avea proprietăți magice, floarea lunii oferă și o atmosferă zen casei tale și poate fi o plantă perfectă pentru aranjamente florale ce ies în evidență și sunt admirate. Această plantă cu flori mărește rata de vibrație a casei tale și atrage noroc financiar conform Feng Shui. Pentru a beneficia de virtutile spirituale ale acestor plante prețioase, se recomandă amplasarea ei într-un spațiu în care nu există conflicte.

Planta cu flori care poate aduce noroc

Dacă nu ai nicio inspirație atunci când alegi ce floare de apartament să crești, bambusul norocos cu frunziș verde este planta pe care e musai să o alegi. Disciplina Feng Shui se bazează pe armonia dintre cele cinci elemente: pământ, lemn, apă, foc și metal. Este recomandat să plasați aceste plante perene în est, astfel încât bambusul norocos să acționeze ca un farmec de noroc în viața de familie. Dacă vrei ca această plantă să îți aducă abundența financiară, este indicat să o orientezi spre sud-est.

Palmierul Areca

O plantație de palmieri Areca necesită puțină întreținere și udare. La fel ca bambusul norocos, această plantă va oferi o notă tropicală casei tale în timp ce acționează ca o amuletă norocoasă conform Feng Shui. Datorită energiei lor bune, aceste plante verzi armonizează energia în fiecare cameră în care le așezi.

Pachira

Această plantă veșnic verde se numește plantă de bani. Această plantă perenă este adesea folosită de adepții feng shui pentru puterea sa asupra bogăției și norocului. Dacă această poreclă legată de abundența financiară îi datorăm acestei culturi originare din America Centrală și de Sud, este din cauza unei legende. Acesta din urmă povestește că un fermier taiwanez s-a rugat să devină bogat înainte de a găsi această plantă. Considerând această apariție ca un semn, a început să vândă arbustul. Pentru a beneficia de virtuțile sale, este recomandat să aveți trei până la cinci plante împletite și să evitați să aveți un număr par acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net