Plantele de apartament care atrag ghinioanele, nenorocirile și necazul în viața ta. Lipsesște-te de ele dacă vrei să ai o viață bună

Aproape fiecare locuință este decorată cu plante. Ele au capacitatea de a purifica aerul înconjurător prin absorbția toxinelor și oferă o atmosferă plăcută în casă, făcând-o mult mai primitoare și frumoasă, spun experții Feng Shui. De asemenea, tot aceștia sunt cei care ne avertizează că există câteva tipuri de plante pe care nu ar trebui să le ținem în casă, întrucât atrag energii negative.

Flori pe care nu trebuie să le ții în casa ta / foto: Pixabay
Flori pe care nu trebuie să le ții în casa ta / foto: Pixabay

În timp ce planetele potrivite aduc doar beneficii, o stare de bine, lucrurile parcă se desfășoară cum trebuie, iar în casă este liniște și armonie, altele oferă exact opusul. Iată care sunt acestea și, dacă le ai în locuința ta, ar trebui să renunți cât mai repede la ele!

1. Garoafele

Garoafele sunt purtătoare de energii negative / foto: Pixabay
Garoafele sunt purtătoare de energii negative / foto: Pixabay

Pe oricât de mult ți-ar plăcea aceste flori, pe atât de dăunătoare pot fi. În tradițiile și superstițiile românești, garoafele sunt asociate înmormântărilor. Lăsând deoparte acest aspect, nu este recomandat să fie păstrate în casă, întrucât absorb energia pozitivă.

Această ultimă superstiție datează din secolul al XIX-lea și se crede că are originea în lumea teatrului. La sfârșitul fiecărei reprezentații, actorii nu aveau certitudinea că vor continua să joace sau vor fi înlocuiți, astfel că la finalul fiecărui act primeau în vestiare un buchet de flori. Dacă acesta conținea garoafe, era un semn clar de concediere. 

2. Hortensiile 

Hortensiile pot afecta planul amoros / foto: Pixabay
Hortensiile pot afecta planul amoros / foto: Pixabay

Pe cât de frumoase și încântătoare pot fi acestea, nu sunt recomandate a fi păstrate în interiorul casei noastre. Din păcate, ele sunt purtătoare de negativitate, iar legendele populare ne amintesc de faptul că nu sunt florile favorabile căsătoriei. În Evul Mediu, se spunea că tinerele fete care primeau sau culegeau hortensii nu-și vor găsi niciodată în viață un soț. 

Pentru a nu fi afectat segmentul amoros al vieții tale, poate cel mai bine ar fi să le elimini din casă. 

Cu toate acestea, în Japonia, această plantă nu are deloc o conotație negativă, întrucât specia roz seamănă cu o inimă care bate, astfel că simbolizează dragostea și emoțiile sincere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net