Poftiți în casa în formă de piramidă! Iată ce preț are

O casă piramidală bizară, care s-ar potrivi perfect în deșertul egiptean a fost scoasă la vânzare în SUA. Situată în mijlocul unui petic uscat de iarbă, casa pare destul de misterioasă. În ciuda dimensiunilor sale, are doar un dormitor și o baie. Cât te costă această casă neobișnuită?

Această casa piramidală a fost construită în 1986 (foto: Agenție imobiliară)
Această casa piramidală a fost construită în 1986 (foto: Agenție imobiliară)

Construită în 1986, casa piramidală are un aspect grandios, dar conține doar un dormitor și o baie, dar și foarte puține ferestre, așa că lumina soarelui nu prea pătrunde în interior. Situată în Fort Davis, West Texas, SUA, zona înconjurătoare este cunoscută pentru faptul că a fost folosită ca punct militar de frontieră între 1854-1891.

Căsuța a fost „amplasată strategic pentru a proteja emigranții, autocarele poștale și vagoanele de marfă”. Proprietatea piramidală oferă vedere la munte și „drumeții peste tot în jur”, conform tabloidului britanic Mirror. Există, de asemenea, un supermarket, cafenea și alte magazine la câțiva pași. Ei bine, dacă vă doriți această casă piramidală trebuie să scoateți din buzunar 80.000 de dolari!

Și nu doar casa piramidală este atracția Texasului. O casă care arată ca și cum ar aparține pe platourile de filmare ale unui film occidental, deoarece întregul său acoperiș este în formă de pălărie de cowboy, a devenit cunoscută pe rețelele sociale.

Proprietatea cu două paturi, numită în mod corespunzător The Hat House (Casa Pălărie), a atras atenția utilizatorilor de social media după ce imagini cu acoperișul său în formă de pălărie, care servește și ca balcon, au apărut online. Casa a fost proiectată în 2017 de constructorul de origine texană Dan Philips și construită folosind lemn reciclat.

Și dacă nici asta nu ți-a atras privirea, The Hat House este situată chiar lângă o altă casă, care care este în formă de cizmă de cowboy! Mulți fani din țară și din Vest au declarat designerul proprietății un vizionar, în timp ce alții nu au fost atât de drăguți, descriind cele două locuințe ca fiind „cele mai urâte creații pe care le-au văzut vreodată”.

Casa în formă de cizmă
Casa în formă de cizmă

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net