Poftiți în casa lui Al Capone! Vila din Vermont, scoasă la vânzare pentru 700.000 $

Un conac uimitor cu trei etaje,  care a aparținut cândva mafiotului Al Capone, a fost scos recent pe piață! Construit în 1818, maiestuosul Highgate Manor are 27 de camere, o verandă superbă și ascunde și un secret incredibil.

Vila are 27 de camere (Foto: century21.com)
Vila are 27 de camere (Foto: century21.com)

Proprietatea are și un tunel secret

Citește și: Cei mai faimoși gangsteri din toate timpurile

Se zvonește că proprietatea în stil georgian, situată în Highgate, Vermont, a servit cândva drept locație strategică pentru infamul interlop, care a făcut contrabandă cu alcool la granița cu Canada, în timpul prohibiției din Statele Unite ale Americii. Casa a fost pusă în vânzare, pentru 700.000 de dolari. Nu este de mirare că o proprietate de acest fel este învăluită în mister. În afară de camerele sale frumoase, casa are și un tunel secret care duce la râul Missisquoi din apropiere, despre care nu se știe de ce a fost construit.

Iată și: Vino la Salonul Auto ca să vezi maşina lui Al Capone!

Așa arată unul dintre cele 7 dormitoare (Foto: century21.com)
Așa arată unul dintre cele 7 dormitoare (Foto: century21.com)

Conacul dispune de șapte dormitoare principale și cinci băi, dar și o scară impresionantă care urcă până la etajul al treilea. Vila are și o istorie incredibilă. A fost construită în 1818 de către căpitanul Steve Keys, iar în 1857 i-a fost adăugată o sală de bal de 2.500 metri pătrați, cu un tavan înalt, un bar și o scenă.

Vezi și: Cum arată Michelle Pfeiffer la 36 de ani de la pelicula ”Scarface”?

Apoi, vila a fost vândută unui doctor care a folosit-o drept cabinet medical în 1870, înainte ca următorul proprietar să-l transforme într-un refugiu de vacanță.  În anii 1920, a fost frecventată constant de Al Capone. Între timp, proprietatea a devenit sală de dans, pensiune, restaurant, bar, școală, loc de nuntă și, cel mai recent, o reședință unifamilială.

Aceasta este sufrageria (Foto: century21.com)
Aceasta este sufrageria (Foto: century21.com)

Casa are o istorie în spate și arată incredibil. Unele dintre cele mai impresionante detalii includ tavanele de 3 metri, podeauna din pin, mobilierul din lemn de castan, sala de bal și tunelul secret”, a declarat Stacie M. Callan de la agenția de imobiliare Century 21.

Al Capone și-a ascuns averea

Al Capone a murit la 49 de ani (Foto: Wikipedia)
Al Capone a murit la 49 de ani (Foto: Wikipedia)

Alphonse Capone era poreclit „Scarface”, fiind sursa de inspirație a celebrului film cu acest nume, în care joacă în rol principal Al Pacino. A fost capul organizației mafiote Chicago Outfit și a devenit un interlop celebru în anii 1920. Activitățile ilicite ale lui Capone au luat sfârșit când a fost găsit vinovat de evaziune fiscală în 1931 și a fost condamnat la 11 ani de închisoare. După eliberarea sa, starea mentală și fizică a lui Capone s-au deteriorat. A murit la vârsta de 49 de ani, în 1947, și se crede că și-a ascuns averea de 100 de milioane de dolari într-un loc secret, pe care nimeni nu l-a descoperit nici până în prezent.

Te-ar putea interesa și: VIDEO Cum s-a distrat Mădălina Ghenea cu marele Al Pacino la filmările "House of Gucci"

Potrivit strănepoatei lui, Deirdre Capone, interlopul a făcut tot posibilul pentru a ascunde „sute de milioane de dolari”. Dar până când Al Capone a fost eliberat din închisoare, memoria lui a fost afectată. Deirdre a spus că Al nu își mai amintea nici măcar de fratele și partenerul său de afaceri Ralph – bunicul lui Deirdre – cu atât mai puțin despre locul unde și-a ascuns banii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net