Poftiți în grădina cu flori din lumini! Au fost folosite 5 milioane de beculețe LED

Inedit! Chiar dacă zilele s-au micșorat iar iarna bate la ușă, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de flori. Una dintre cele mai mari grădini luminoase din lume a fost deschisă în parcul Ashikaga din Japonia, luna trecută. Pana in februarie 2024, spectacolul vizual cu peste 5 milioane de becuri LED va ilumina copacii, plantele și cadrul natural al parcului.

Grădina este deschisă în fiecare zi (front: Profimedia)
Grădina este deschisă în fiecare zi (front: Profimedia)

Situată la o ora si 30 de minute de Tokyo, capitala Japoniei, se află o gradină impresionantă, care are instalații luminoase construite din becuri LED, în forme de glicine, bujori, flori de ciresi și alte plante. A fost numită simplu și direct „Grădina Florilor Luminoase: Fantezia Florilor 2023”. Este al șaptelea an de existență al acestui proiect, care de fiecare dată arată altfel, uimindu-i chiar și pe vizitatorii fideli.

Așa arată unele dintre florile spectaculoase (Foto: Instagram)
Așa arată unele dintre florile spectaculoase (Foto: Instagram)

Intrarea costă 9 $

Între octombrie și jumătatea lunii noiembrie, aceasta a fost ornată după tematica Luminilor și Ametistului. Unele dintre secțiunile care trebuie văzute din acest spațiu transformat includ perdele de glicine strălucitoare sau glicinele animate de-a lungul ciclului lor de viață, dar și un iaz cu nuferi LED. În plus, o nouă expoziție numită Orașul natal al inimii include o proiecție a florilor de cireș care plutesc deasupra unei grădini cu stânci. Există, de asemenea, și Castelul Florilor, cu o serie de artificii cu LED-uri și o grădină cu flori curcubeu.

Pentru o experiență unică, vizitatorii pot vizita parcul seara, după ce apune soarele. În cadrul sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun va vizita spectaculoasa gradină și va oferi copiilor cadouri. De Anul Nou și de Ziua Îndrăgostiților, parcul va adopta tema „Lumini și bujori de iarna”, iar vizitatorii se vor putea bucura de instalații luminoase noi, de dimensiuni mari, cu bujori de iarna și alte flori excepționale. În jurul parcului, oamenii pot vizita expoziții mai mici numite bazine de apă cu lumini, unde flori adevărate sunt aranjate într-un iaz luminat. Intrarea în acest parc minunat costă 9 dolari pentru adulți și 5 dolari pentru copii. Luminile sunt aprinse în fiecare zi la ora 3:30 după-amiază, iar parcul poate fi vizitate până la ora 20:30 în cursul săptămânii și până la 21:00, în weekend.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net