Poftiți în „vila de jucărie”! Celebra casă pentru păpuși Polly Pocket poate fi închiriată

Cine a copilărit în anii ’90, își amintește cu siguranță de celebrele căsuțe Polly Pocket, de la compania Mattel. Acum, iconica jucărie a fost transformată într-o casă de locuit, în Littleton, Massachusetts, SUA. Vila poate fi închiriată de cei care își doresc o experiență unică.

Casa Polly Pocket în mărime naturală
Casa Polly Pocket se deschide publicului începând cu 12 septembrie (Foto: Profimedia)

Polly Pocket aniversează 35 de ani

Polly Pocket este, după cum îi spune numele, o jucărie de buzunar. Căsuța din plastic, care vine la pachet cu o păpușă Polly, haine și mobilă, este de 35 de ani preferata copiilor din întreaga lume.

În această toamnă, compania Mattel îi invită pe fanii Polly Pocket de pretutindeni în lumea lui Polly și prezintă pe Airbnb casa ei, în mărime naturală, inspirată din celebra jucărie din anii '90. În timp ce Polly este plecată într-o aventură epică, oaspeții pot sta în vila ei cu două etaje.

Așa arată camera de zi (Foto: Profimedia)
Așa arată camera de zi (Foto: Profimedia)

„Abia aștept să vizitezi casa și să mă ajuți să-mi sărbătoresc ziua de naștere în cel mai epic Polly Pocket de până acum”, a spus Polly, prin intermediul companiei care i-a dat viață. „Să ne distrăm cu o petrecere în pijamale în orașul meu natal Littleton, unde facem din viața de zi cu zi o experiență extraordinară. V-am pregătit foarte multe surprize. Distracția este nesfârșită!”

Casa Polly Pocket, deschisă publicului până în octombrie

Experiența este compusă dintr-o platformă în aer liber și un perete, modelat pentru a semăna cu un compact Polly Pocket deschis, precum și un mic „cort” în care vor dormi oaspeții. Vizitatorii intră pe o serie de trepte într-o cameră de zi, care conține mobilier colorat, organizat în jurul unui covor galben.

O ușă de culoare albastră duce la dulapul lui Polly, unde eșarfe, rochii și multe altele atârnă de-a lungul unui perete din spate. Pe fiecare parte se află o oglindă până la podea, conectată printr-un covor lung.

Acest Polly Pocket are o înălțime de aproximativ 13 metri. Casa inedită poate fi închiriată cu 89 de dolari pe noapte, în perioada 12-14 septembrie. Dar nu vă faceți griji, fanii care nu apucă să își rezerve acest sejur, vor avea ocazia de a vizita Polly Pocket, din 16 septembrie până în octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net