A cheltuit o avere ca să trăiască precum păpușa Barbie! Incredibil cum arată casa ei

Viața lui Hannah Dahl (28 de ani) este roz. La propriu! Tânăra din Oklahoma, SUA, și-a dorit să trăiască precum o veritabilă păpușă Barbie modernă, așa că și-a decorat casa în roz. Ea s-a inspirat din diversele case pentru păpuși lansate de compania americană Mattel.

image

Canapeaua, patul, mobila din bucătărie, cuptorul cu microunde, aragazul, chiar și hârtia igienică...toate sunt roz! Hannah Dahl, care este de profesie designer de interior, a investit 20.000 de dolari pentru casa ei de vis și a declarat că nu regretă deloc. „Am pus suflet în acest proiect! Îmi place combinația de mobilă stil anii '80 și culoarea roz”, a mărturisit Hannah, potrivity NY POST. Tânăra a folosit în special o nuanță de roz pal în toată casa, menționând că această culoare îi aduce aminte de copilărie și îi dă o stare de bine.

Așa arată sufrageria ei (Foto: Instagram)
Așa arată sufrageria ei (Foto: Instagram)

Hannah Dahl își asortează ținutele cu vila

Când mi-am vopsit pereții roz am avut o epifanie! Această culoare mă face să mă simt în siguranță, ca și cum sunt un copil din nou. De atunci, mi-a venit ideea să fac totul roz și să îmi transform complet locuința”, a mai spus femeia.

Dahl a petrecut aproximativ un an pentru a-și renova complet locuința, timp în care a „vânat” mobilă vintage de culoare roz. A mers prin târguri de vechituri, a căutat pe internet și a participat la licitații, pentru a-și găsi mobilierul și decorațiunile pe care și le-a dorit. Nu a fost singură în această aventură, ci a avut ajutorul necondinționat al logodnicului ei, Spencer Ross. Cei doi locuiesc în Guthrie, Oklahoma, într-o casă cu două dormitoare, alături de doi căței.

Garderoba ei este demnă de o păpușă Barbie, adesea împodobită cu rochii de prințesă de epocă, potrivindu-se perfect cu vila ei roz. În opinia ei, această culoare este o sursă de putere și confort, dar și o oglindă a personalității sale: „Când mă îmbrac, îmi place să mă asortez cu locuința mea. Sunt mult mai încrezătoare acum”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net