Povestea incredibilă a femeii care a câștigat la Loto. Deși a lovit-o norocul, a crezut că e o înșelătorie: „Am avut șocul vieții”

Serviciul de e-mail reprezintă unul dintre cele mai utile și mai rapide instrumente de comunicare, însă, ni se întâmplă des să primim mesaje spam, care pot „transporta” diverse programe malware, pot acționa ca instrumente de phishing sau pur și simplu îți pot aglomera nejustificat căsuța de e-mail. Este și cazul unei femei din Marea Britanie care a devenit milionară după ce a câștigat la loterie, dar, inițial, când și-a citit e-mailurile, a crezut că totul este o înșelătorie.

Povestea incredibilă a femeii care a câștigat la Loto / foto: Shutterstock
Povestea incredibilă a femeii care a câștigat la Loto / foto: Shutterstock

Deborah Burgess, în vârstă de 56 de ani, din Marea Britanie, a cumpărat o mulțime de bilete la Loto. Și-a verificat e-mailurile timp de câteva luni, însă fără vreaun mesaj care să o anunțe că este câștigătoare. A ajuns între timp la spital pentru o transfuzie de sânge din cauza unei anemii, iar după ce s-a recuperat și a ajuns acasă, femeia și-a citit din nou e-mailurile.

A descoperit că printre aceastea se afla și un mesaj de la Loteria Națională care o îndemna să-și verifice contul, deoarece era câștigătoare. Bineînțeles, a crezut inițial că este o înșelătorie, mai ales că premiul era de un milion de lire sterline, echivalentul a peste un milion de euro.

„Am fost milionară luni de zile, dar nu am știut”

„Am avut șocul vieții când mi-am verificat contul. Am fost milionară luni de zile, dar nu am știut. Nu joc la Loteria Națională în fiecare săptămână, dar când o fac, cumpăr bilete pentru o lună întreagă prin intermediul contului meu online. Nu-mi verific contul în mod regulat și am stat și prost cu sănătatea pentru o perioadă, inclusiv timpul petrecut în spital. Am fost ulterior într-o vacanță pentru a-mi ajuta recuperarea, așa că au trecut luni până când mi-am verificat efectiv e-mailurile.

Mi-am revenit după câteva luni bune și îmi verificam e-mailurile acasă - erau atât de multe după ce nu am intrat online pentru o vreme. Am observat că aveam unul de la Loteria Națională cu un memento să-mi verific contul pentru că eram câștigătoare”, a mărturisit Deborah Burgess, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Loteria Națională a confirmat vestea incredibilă că a ghicit cinci numere și mingea bonus la extragerea de sâmbătă, 19 august 2023. Numerele câștigătoare au fost 2, 7, 17, 28, 31, 37, iar Bonus Ball a fost 8. Deborah are acum în plan să plece într-o vacanță în Hawaii, iar când se întoarce acasă vrea să transforme un dormitor într-o baie și să înlocuiască un gard al casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net