Prea sexy pentru armată? Și-a dat demisia din cauza șefilor: „Îi deranja că îmi arăt fundul pe Instagram”

Kimberly Villalobos Zuniga, în vârstă de 26 de ani, și-a dat demisia din slujba ei în Forțele Aeriene din Chile, după ce i s-a spus că imaginile sexy pe care le publică pe rețelele sociale strică reputația serviciului ei.

Kimberly Zuniga a renunțat la armată pentru că posta poze deocheate pe Instagram
Kimberly Zuniga a avut probleme în carieră din cauza pozelor provocatoare (Foto: Instagram)

Kimberly Villalobos Zuniga: „Îmi place să îmi arăt corpul”

„Au început să-mi dea sancțiuni degeaba. De exemplu, știam că îmi spionează profilul de Instagram. Nu am spus nimic legat de armată pe rețelele sociale, pentru că regulamentul spune că nu avem voie. Dar am simțit că îi deranjează faptul că îmi arăt fundul în unele poze, că mă pozez în costum de baie și că am mulți urmăritori”, a explicat Kimberly, citată de tabloidul britanic Daily Star.

Acum după ce a renunțat la cariera militară, Kimberly Villalobos Zuniga susține că simte mai liberă să se exprime: „Eu vreau să-mi arăt corpul pentru că mă îmi place cum arăt și mă simt frumoasă. Nu are nicio legătură cu ei! Cei din armată vor să ai o imagine impecabilă, nu te lasă să publici videoclipuri cu tine, nu înțeleg de ce îi deranjează așa de tare”.

După mai mulți ani de calvar, Kimberly Villalobos Zuniga și-a dat demisia, în cele din urmă, în 2022. Era caporal și a servit în armată timp de șapte ani.

„Am fost foarte copleșită de implicarea lor în viața mea personală. Mă persecutau”, a mai precizat tânăra. După ce și-a dat demisia din armată, prietenii au îndemnat-o să se apuce de OnlyFans - o platformă pentru adulți. Aceasta i-a ascultat și spune că acum câștigă bine din poze și videoclipuri deocheate: „Până în prezent, am câștigat deja aproape cinci mii de dolari pe lună, așa că iau salariul pe care îl câștigă un căpitan din Forțele Aeriene. Iată că nu am avut nimic de pierdut”

Kimberly spune că alte femei care lucrează în Forțele Aeriene au contactat-o ​​și i-au cerut sfaturi despre cum să procedeze pe viitor, în cazul în care și ele vor avea probleme cu șefii lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net