Prețul de pe eMag care i-a uimit pe români. De ce costă doar 50 de lei un telefon modern cu touchscreen

Ultima actualizare:

Prețul de pe eMag al unui telefon modern cu touchscreen i-a lăsat cu gura căscată pe români. Produsul costă doar 50 de lei, iar una din calitățile sale este faptul că bateria ține o veșnicie. Practic, nu vei fi nevoit să cauți priză din două în două ore, așa cum se întâmplă cu majoritatea telefoanelor de ultimă generație.

black friday emag cumparaturi reduceri aglomeratie jpeg

Telefonul de pe eMag costă doar 50 de lei

Românii ies mereu la vânătoare de prețuri bune. Unii cumpără în exces, iar alții sunt calculați și așteaptă cele mai bune oferte. O opțiune inedită care s-a bucurat de un succes destul de mare îl reprezintă un telefon mobil de pe eMag.

Costul său este mai mic de 50 de lei, mai exact produsul eMag are un preț de doar 48,11 lei. Telefonul este rezistent la apă, așa că ai scăpat de o grijă importantă. Dar probabil cel mai important aspect este fapul că bateria te ține peste 16 ore de convorbire. Asta e cu adevărat impresionant.

„Ultimul lucru pe care îl doriți este că bacteria să se epuizeze. Cu smartphone-ul B15 ajungi până la 16.3 ore de convorbire. Această înseamnă că nu trebuie să va faceți griji pentru baterie sau pentru pierderea conversațiilor”, se arată descrierea mobilului.

Ce telefon de pe eMag care are un preț incredibil de mic

Telefonul care se vinde pe eMag are acces la peste 850.000 de aplicații din magazinul Google Play. Comerciantul se laudă că produsul are o capacitate mare a bateriei, dar și că este rezistent la căderi de până la doi metri. Așadar, nu ai motive să intri în panică dacă l-ai scăpat. În plus, nu scapi ceva care te-a costat 1.000 de euro, ci un mobil de doar 10 euro.

Telefonul ieftin de pe eMag este CAT B15, Dual SIM, Black. Prețul de 48,11 este apetisant pentru mulți români. De altfel, stocul este epuizat momentan, așa că trebuie să fii atent când produsul eMag va fi din nou disponibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net