Prețul ireal cu care se vinde cel mai scump berbec din România! De ce costă mai mult ca o mașină second hand sau avansul pentru o casă

Poate că mulți dintre noi am avut momente în viață în care am rămas complet blocați de prețurile la care se vindeau anumite lucruri. Cu toți știm că există unele obiecte în lume care pentru mulți dintre noi sunt, mai mult sau mai puțin banale, însă, pentru colecționari, ele sunt aproape inestimabile. Însă, asemenea „obiecte de lux” nu sunt întotdeauna doar arme istorice, sau tablouri. Ci și un berbec chiar din țara noastră, care se vinde cu zeci de mii de lei!

Acești berbeci se vând cu zeci de mii de lei / foto: Facebook
Acești berbeci se vând cu zeci de mii de lei / foto: Facebook

Mai mult ca sigur că mulți dintre noi am avut momente de-a lungul vieții în care am rămas complet blocați de prețurile la care se vindeau anumite lucruri. Cu toți știm că există unele obiecte de-a lungul globului care, pentru mulți dintre noi sunt, mai mult sau mai puțin, banale. Cu toate acestea, pentru colecționari, ele sunt aproape inestimabile! Însă, asemenea „obiecte de lux” nu sunt întotdeauna doar arme istorice, sau tablouri faimoase. Ci și un berbec chiar din țara noastră, care se vinde cu zeci de mii de lei, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro!

Este vorba despre un berbec din rasa Țurcană, cea mai valoroasă rasă de berbeci de pe glob. Potrivit informațiilor, undeva în jur de 2.000 de exemplare de astfel de berbeci au fost puse la vânzare în țara noastră, la un târg din Baia Mare. Pentru a ajunge la asemenea sume uriașe, berbecii trebuie să fie în stare perfectă.

Berbecul de 20.000 de lei, vândut în țara noastră

Iar când spunem că această rasă de berbeci este cea mai valoroasă de pe glob, chiar nu glumim deloc! Un exemplar poate ajunge la o sumă uriașă, iar cel mai scump a fost pus la vânzare chiar în țara noastră, la târgul de la Baia-Mare! Acest berbec magnific a fost scos la vânzare cu nu mai puțin de 20.000 de lei!

Deși, cu siguranță, pentru specialiștii în domeniu acest preț este unul justifiat, pentru cei dintre noi fără cunoștiințe de specialitate, cu siguranță că un berbec atât de scump pare absolut bizar!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net