Paul al României a fost eliberat din închisoare! Când va fi extrădat în România?

Prințul Paul al României a fost eliberat din închisoarea din Franța în care era încarcerat de aproximativ trei luni. Un judecător al Curții de Apel din Paris a decis ca acesta să fie cercetat în continuare sub control judiciar. 

Prințul Paul și Lia sunt căsătoriți din anul 1996 Sursă foto: Profimedia
Prințul Paul și Lia sunt căsătoriți din anul 1996 Sursă foto: Profimedia

Paul Al României a fost arestat în Franța după ce a fugit din România unde fusese condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice. El a fost eliberat din închisoarea, iar următorul termen în procesul de pentru extrădarea în România este cel de 9 noiembrie 2022.

Potrivit DNA, acuzaţiile reţinute în sarcina inculpaţilor au vizat infracţiuni comise în perioada 2006 -2013 în diferite forme de participare (autorat, complicitate sau instigare), „în interesul obţinerii unor imobile de o valoare deosebită, între care Pădurea Snagov şi Ferma Regală Băneasa, revendicate fără drept de Paul Philippe Al României”.  

Povestea de dragoste dintre prințesa Lia și Paul Lambrino 

Lia l-a întâlnit pe prinţul Paul Lambrino la o gală UNICEF care a avut loc la Londra. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar în 2010, când ambii soți trecuseră de pragul de 60 de ani, s-a născut fiul lor, Carol Ferdinand.

Sarcina Liei a fost, de asemenea, înconjurată de controverse, mulți punând sub semnul îndoielii afirmațiile Liei, cum că a rămas însărcinată pe cale naturală. Și în legătură cu vârsta mamei informațiile au fost contradictorii, în acea perioadă circulând zvonuri că Lia ar avea 56, 58 sau 61 de ani.

În urmă cu doi ani, Paul mărturisea, într-un interviu pentru Click!, că micuțul Carol Ferdinand stăpânește patru limbi: engleză, franceză, germană și română, și că este pasionat de desen.  „Carol desenează foarte frumos. De-a lungul anilor, cred că am strâns în jur de 2.000 de desene realizate de el și mă gândeam să fac o expozitie pentru copii. În glumă, facem și competiții între noi și cine desenează mai frumos, câștigă”.

Citește mai multe despre acuzațiile care i se aduc lui Paul al României pe Adevărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net