Prin╚Ťesa Lia, o nou─â cerere ├«n instan╚Ť─â, ├«mpotriva prin╚Ťului Paul. Risc─â s─â fie dec─âzut din drepturile p─ârinte╚Öti

29 ianuarie 2022

Prin╚Ťesa Lia a f─âcut o solicitare nea╚Öteptat─â ├«n instan╚Ť─â. Prin╚Ťul Paul al Rom├óniei este ├«n continuare c─âutat de poli╚Ťie ╚Öi disp─ârut. ├Än acest context, prin╚Ťesa Lia a decis s─â ├«nainteze magistra╚Ťilor o cerere de exercitare a drepturilor p─ârinte╚Öti care ar putea s─â ├«l decad─â pe prin╚Ťul Paul din rolul de p─ârinte cu func╚Ťie decizional─â asupra copilului pe care ├«l au ├«mpreun─â.

image

Magistra╚Ťii se vor ├«ntruni peste c├óteva zile pentru a analiza cererea depus─â de c─âtre prin╚Ťesa Lia ╚Öi a lua o hot─âr├óre. Ei vor ╚Ťine cont ╚Öi de statutul special pe care prin╚Ťul Paul ├«l are ├«n acest moment: acela de persoan─â c─âutat─â de poli╚Ťie ╚Öi condamnat─â la ├«nchisoare. 

Dac─â magistra╚Ťii vor aproba solicitarea prin╚Ťesei Lia, atunci ea va putea s─â ia decizii ├«n privin╚Ťa copilului pe care ├«l are al─âturi de Paul, f─âr─â s─â aib─â nevoie de acordul acestuia, conform antena3.ro. 

Conform prevederilor codului penal, prin╚Ťesa Lia ar putea ob┼úine ├«n instan┼ú─â un r─âspuns favorabil. De┼či nu este neap─ârat stipulat─â ├«n lege situa┼úia ├«n care se afl─â so┼úul ei, totu┼či, dac─â acesta nu poate fi contactat pentru a-┼či da acordul, este posibil ca hot─âr├órile cu privire la minor s─â fie luate de mam─â.

stanga
dreapta
printul paul printesa lia png
printul paul de romania jpeg
image png
image png
image png

Prin╚Ťesa Lia a ob╚Öinut o victorie ├«n instan╚Ť─â

Nu ar fi prima victorie pe care Lia o ob╚Ťine ├«n instan╚Ť─â. Lia a Rom├óniei a reu┼čit s─â ob┼úin─â acordul judec─âtorilor ┼či pentru a pleca cu fiul s─âu ├«n Marea Britanie, dup─â ce anul trecut s-a lovit de refuzul autorit─â┼úilor din cauza faptului c─â nu avea consim╚Ť─âm├óntul din partea prin╚Ťului Paul al Rom├óniei. Conform deciziei, b─âiatul celor ndoi va putea sta pe teritoriul Marii Britanii p├ón─â ├«n luna aprilie a anului ├«n curs. 

Prin╚Ťesa Lia a solicitat ca fiul ei s─â-i fie permis s─â urmeze cursurile ╚Öcolii Millfield. ├Än continuare, prin╚Ťesa Lia se afl─â ├«ntr-o situa╚Ťie delicat─â pentru c─â decizia de condamnare a so╚Ťului i-a adus datorii uria╚Öe ╚Öi au determinat ca ea s─â fie evacut─â din vila ├«n care a locuit al─âturi de Paul ╚Öi fiul lor. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!     

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg