Cine este soția prințului Paul. Lia, acuzată că și-a înșelat soțul cu o femeie, dată în judecată de propria fiică

Ultima actualizare:
Prințesa Lia, alături de primul ei soț, avocatul american Melvin Belli
Prințesa Lia, alături de primul ei soț, avocatul american Melvin Belli

Când s-au dus să-l aresteze pe prințul Paul, joi, 17 decembrie, oamenii legii au dat doar de soția acestuia, Lia, care le-ar fi spus acestora că Paul a plecat în Portugalia. Femeia de 71 de ani, care i-a dăruit un moștenitor prințului în urmă cu numai zece ani, a rămas așadar să le țină piept procurorilor, după ce au fost date sentințele finale în dosarul ”Ferma Băneasa”.

Dar cine este Lia, soția controversată a prințului Paul de România, bărbatul care susține că i se cuvine 37% din averea regală, plus partea ce i-ar fi revenit tatălui său și urmașilor Elenei Lupescu?

Născută în SUA, din mamă româncă și tată american, Lia Georgi Triff a avut parte de o viață desprinsă parcă dintr-o telenovelă al cărei scenarist deborda de imaginație.

La vârsta de 25 de ani, Lia s-a căsătorit cu un avocat american foarte bogat, Melvin Belli, care avea atunci 64 de ani, devenind astfel cea de-a cincea soţie a acestuia. Mariajul i-a adus o slujbă foarte interesantă, „asistent pentru afaceri speciale”, la Casa Albă, în mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981).

După o căsnicie care a durat 16 ani, Lia a decis să divorţeze, iar separarea celor doi soţi a fost însoţită de un mare scandal. Melvin şi-a acuzat soţia că l-a înşelat cu un episcop, dar şi cu o femeie şi că i-a omorât câinele.


    Prințesa Lia, alături de primul ei soț, avocatul american Melvin Bellifoto: arhiva personală
Prințesa Lia, alături de primul ei soț, avocatul american Melvin Bellifoto: arhiva personală

În cele din urmă, divoțul s-a încheiat bine pentru Lia, care a primit 15 milioane de dolari de la avocatul milionar. Scandalurile legate de această primă căsnicie nu s-au terminat însă, odată cu tranșarea procesului de divorț. În 1998, Melia, fiica Liei cu Melvin Belli, și-a acuzat mama că ar fi cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond creat special pentru studiile ei.

Lia a devenit din nou mamă la 61 de ani

Lia l-a întâlnit pe prinţul Paul Lambrino la o gală UNICEF care a avut loc la Londra. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar în 2010, când ambii soți trecuseră de pragul de 60 de ani, s-a născut fiul lor, Carol Ferdinand. Sarcina Liei a fost, de asemenea, înconjurată de controverse, mulți punând sub semnul îndoielii afirmațiile Liei, cum că a rămas însărcinată pe cale naturală. Și în legătură cu vârsta mamei informațiile au fost contradictorii, în acea perioadă circulând zvonuri că Lia ar avea 56, 58 sau 61 de ani.

Cert este că micuțul Carol Ferdinand s-a născut în luna ianuarie a anului 2010, cu o greutate de 2.200. Un bebeluș perfect sănătos, care a avut parte de o educație aleasă din partea părinților lui.

În urmă cu doi ani, Paul mărturisea, într-un interviu pentru Click!, că micuțul Calor Ferdinand stăpânește patru limbi: engleză, franceză, germană și română, și că este pasionat de desen.  „Carol desenează foarte frumos. De-a lungul anilor, cred că am strâns în jur de 2.000 de desene realizate de el și mă gândeam să fac o expozitie pentru copii. În glumă, facem și competiții între noi și cine desenează mai frumos, câștigă”, a declarat Prințul Paul pentru Click!

Citește și:

Aşa arată «celula» în care stă Prinţul Paul în arest la domiciliu!

Prințul Paul, condamnat la 3 ani și 4 luni de pușcărie în dosarul ”Ferma Băneasa”

Condamnat alături de Remus Truică și de alți oameni de afaceri în dosarul „Ferma Băneasa”, Prințul Paul al României a fost căutat de oamenii legii la adresa locuinței sale, însă acesta nu a fost de găsit.

Prințul Paul al României nu a fost găsit, joi seara, 17 decembrie, acasă de polițiștii care au încercat să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei, după ce acesta a fost condamnat definitiv la la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”. Acesta va fi dat în urmărire internațională. 

Polițiștii au fost conduși la poartă de soția lui Paul, Lia. Ea a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii prezenți la fața locului. Potrivit stiripesurse.ro, Prințul Paul ar fi fugit în Portugalia.

Citește și:

Imagini unice cu prinţesa Lia în costum de baie! S-a dat pe toboganul cu apă cu fiul ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net