Probleme mari la Ryanair, după ce s-a anunțat că se vor amâna cursele. Mii de pasageri sunt afectați!

Românii care urmează să călătorească cu avioanele companiei aeriene Ryanair se pot lovi de o problemă neplăcută, începând cu luna octombrie! Compania urmează să anuleze mai multe curse, urmând să anunțe clienții afectați pe email. Motivul ar fi faptul că, efectiv, cei de la Ryanair nu au suficiente avioane, deoarece cei de la Boeing au întârziat livrările. Cursele ar putea începe să fie anulate înecpând cu finalul lunii octombrie!

Ryanair va anula mai multe curse din luna octombrie
Ryanair va anula mai multe curse din luna octombrie

Românii care plănuiau să călătorească cu avioanele celor de la Ryanair se pot lovi de o problemă neplăcută, începând cu luna octombrie! Potrivit inormațiilor oferite de către cei de la PRO TV, compania urmează să anuleze mai multe curse, iar clienții afectați de această decizie vor fi anunțați pe email. Motivul ar fi faptul că, efectiv, cei de la Ryanair nu au suficiente avioane, deoarece cei de la Boeing au întârziat livrările. Cursele ar putea începe să fie anulate înecpând cu finalul lunii octombrie!

Se pare că Ryanair ar fi trebuit să primească 27 de avioane, începând cu luna septembrie, până la finalul anului, în decembrie. Însă, cea mai mare companie aeriană din Europa a anunțat că datorită întârzierilor survenite la Boeing, se așteaptă livrarea a numai 14 aeronave, pe parcursul lunilor octombrie și decembrie. Astfel, Ryanair a fost obligată să anunțe o reducere a programului de iarnă.

Ryanair urmează să anuleze mai multe curse aeriene

Din păcate, aceste întârzieri pot provoca probleme de lungă durată, dacă nu sunt remediate rapid. În timpul unui interviu la Lisabona, Eddie Wilson, șeful Ryanair DAC, a vorbit despre posibilitatea întârzierilor chiar și vara viitoare. „Credem că ar putea exista unele întârzieri în vara viitoare, dar pe un număr mic de avioane”, a spus acesta, conform sursei ctate.

Potrivit companiei aeriene, zborurile anulate vor începe de la finalul lunii octombrie, iar pasagerii care sunt afectați de această decizie vor primi o atenționare pe email, cât mai curând posibil. Se pare că trei aeronave din Belgia, două din Irlanda, 5 din Italia, vor fi eliminate de către companie. De asemenea, se așteaptă o reducere a numărului de zboruri și din Germania, Portugalia, și Regatul Unit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net