Noi curse aeriene pentru călătorii din România! Bilete ieftine de avion către patru destinații din Europa

Ultima actualizare:

România devine din ce în ce mai bine integrată în rutele aeriene ce traversează Europa. Compania aeriană Ryanair vine cu vești bune pentru ieșeni, urmând să adauge nu mai puțin de patru curse noi, legând Iașiul de cele mai importante „noduri” aviatice de pe continent.

Vor fi 30 de curse noi pe săptămână. / foto: freepik.com
Vor fi 30 de curse noi pe săptămână. / foto: freepik.com

Vești bune atât pentru pentru ieșeni, cât și pentru oricare dintre românii care preferă deplasarea cu avionul. Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, introduce 4 curse noi de la aeroportul din Iași, începând de săptămâna aceasta.

Noile destinații introduse de compania irlandeză sunt Milano (cu aterizarea la aeroortul „Bergamo”), Bruxelles (unde se va ateriza pe aeroportul „Chlarleroi”), Paris (atenție, pe aeroportul „Beauvais”, la ceva distanță de Paris. În condiții ideale, pentru a ajunge efectiv în capitala Franței de la acest aeroport, aveți de parcurs un drum de aproximativ o oră), iar ultima destinație nou introdusă este, evident, Dublin, în țara de origine a companiei.

Noile rute oferă legături eficiente de restul Europei

Operând la un raport excepțional între calitate și preț, noile curse introduse de Ryanair vor oferi românilor o șansă ideală de a călători la un preț accesibil, oricând doresc. Noile curse atingând un număr de 30 pe săptămână, sunt programate în așa fel încât să poată reprezenta o opțiune viabilă de transport în orice moment.

De exemplu, cursele spre Paris sunt programate în zilele de duminică, vineri, joi și marți, în timp ce zborurile spre Milano pleacă din Iași duminica, sâmbăta, joia, miercurea și marțea. Spre Bruxelles, românii pot zbura marțea, miercurea și duminica. În ce privește capitala Irlandei, cursele spre Dublin sunt programate în fiecare duminică, joi și marți.

Compania aeriană din Irlanda este specializată pe zborurile low-cost, noile curse introduse de la Aeroportul din Iași având un preț accesibil, chiar sub 100 de euro. Prin aceste noi rute, România își asigură un loc din ce în ce mai bun pe hărțile aeriene din Europa, fapt ce reprezintă o veste bună atât pentru românii simpli, care se deplasează cu avionul, cât și pentru oprtunitățile comerciale ale României, care devine din ce în ce mai atractivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net