Întâmplare hilară la bordul unui avion! Aeronava a fost întoarsă din drum din cauza unui fruct putrezit - cum a fost posibil

Ultima actualizare:

O aeronavă care avea direcția Barcelona a fost întoarsă din drum pentru că s-a declanșat alarma de la bordul său. Personalul firmei de zbor a descoprit, la întoarcerea pe aeroport, în compartimentul de marfă un fruct exotic cu un miros extrem de puternic care a cauzat acest incident.

Aeronavă întoarsă din drum, din cauza unui fruct exotic
Aeronavă întoarsă din drum, din cauza unui fruct exotic

Este vorba despre durian, un fruct exotic care emana un miros insuportabil. Din acest motiv, se pare că senzorii din compartimentul de marfă au fost activați. Astfel, pilotul a fost nevoit să ia hotărârea de a întoarce aeronava, scrie ziarul TRT Haber

La sosirea pe pistă, personalul a constatat că senzorii au fost activați de fructul de durian. Pasagerii au fost mutați într-un alt avion și astfel au ajuns la Barcelona.

Fructul, interzis în unele aeroporturi, mijloace de transport în comun și hoteluri din Asia

Durianul este un fruct tropical care provine din Asia de Sud-Est și s-a făcut remarcat pentru mirosul său înțepător. Asta a făcut ca fructul exotic să fie interzis în unele aeroporturi, în mijloace de transport în comun și în unele hoteluri din Asia.

Acum patru ani, în 2019, în Australia, din cauza acestui fruct în jur de 550 de persoane au fost evacuate dintr-o bibliotecă. Oamenii au confundat mirosul puternic al acestui fruct cu scurgerile de gaze. Acest incident s-a mai întâmplat și cu un an în  urmă. Mai exact, în aprilie 2018, un fruct de durian putrezit a dus la evacuarea a sute de persoane dintr-o bibliotecă din centrul Melbourne.

Durian
Durian

Alți oameni susțin că durianul miroase a șosete murdare și a brânză stricată, iar gustul lui nu este acceptat de prea multe persoane din această cauză. 

Durian, cel mai bizar, urât mirositor și intrigant fruct exotic

Gustul fructului de Durian este însă unul deosebit, iar beneficiile pe care consumul său le aduce organismului sunt remarcabile.

Fructul de Durian are un conținut bogat de carbohidrați și de aceea este foarte sățios. Este fructul cu cel mai bogat conținut de proteine complexe. Este bogat în vitamine și minerale, conține vitamina C, E, B (B5, B6, B1) si A, calciu, potasiu (important in reglarea tensiunii arteriale), fosfor, fier, magneziu (39%), mangan, dar si zahăruri și apă. Contribuie la îmbunătățirea memoriei și la creșterea energiei. Fructul de Durian tratează depresia și induce fericirea. Durian ajută și la curățarea organismului de toxine.

Fructul poate fi găsit și în supermarketurile de la noi din țară, în coaja sa naturală sau decojit, sub formă de miez, coajă și sâmburele înlăturându-se.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net