Îți stă inima-n loc! O aeronavă WizzAir a trecut la limită,deasupra turiștilor, fix înainte de aterizare

Videoclipul ilustrează un avion care se pregătește de aterizare pe aeroportul Skiathos Alexandros Papadiamantis. Pe măsură ce aeronava se apropie, este evudent că pilotul urmează să zboare la mai puțin de câțiva metri deasupra turiștilor prezenți. Datorită poziției geografice, aeroportul din Skiathos este un loc popular pentru pasionații de avioane care doresc să vadă aterizări spectaculoase.

wizzair jpeg

Acesta este momentul uluitor în care un avion de pasageri Wizz Air a trecut la câțiva metri deasupra capului turiștilor, în timp ce a ajuns pe uscat pe o insulă grecească, în ceea ce unii au spus că a fost cea mai joasă aterizare văzută vreodată pe aeroport. Imaginile dramatice ale aterizării au fost postate în mediul online săptămâna trecută de un pasionat care a așteptat minute în șir o aeronavă.

Vezi și: Alertă cu bombă la bordul unui avion Wizz Air. Aeronava a fost escortată de avioane de vânătoare românești

Pista de aterizare a insulei, construită la doar câțiva metri de mare, a devenit o atracție pentru turiștii care caută senzații tari și care doresc să surprindă aterizări spectaculoase. Dar chiar și observatorii experimentați de avioane au părut șocați când avionul Airbus s-a îndreptat spre asfalt și a trecut la o distanță greu de crezut de gardul aeroportului.

Citește și: A apărut filmarea din avionul groazei! Momentul în care cei doi pakistanezi strigă „I will kill you!”

Aterizarea periculoasă a unui avion WizzAir

Mai multe persoane s-au adunat pe plajă și pe un drum care străbate o bucată îngustă de pământ între mare și pistă. Pe măsură ce Airbus A321neo operat de Wizz Air se apropie, totuși, este clar că pilotul îl aduce la o altitudine joasă. Un privitor chiar începe să se îndepărteze din drum în așteptarea unei aterizări joase.

Un pasionat de aviație, comentând sub videoclipul postat pe YouTube de GreatFlyer pe 5 august, a explicat de ce condițiile impuneau o aterizare atât de extremă.

„Temperatura ridicată și pista foarte îngustă impun necesitatea unei aterizări adâncite, pentru a maximiza pista disponibilă pentru oprire. Companiile aeriene low cost operează cursă după scurtă, dacă se supraîncălzesc frânele, se dă peste cap întreg programul”, a transmis specialistul.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Blog Cornel Stan
image
image
image
image
Sistem HIMARS FOTO Profimedia
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg