Îți stă inima-n loc! O aeronavă WizzAir a trecut la limită,deasupra turiștilor, fix înainte de aterizare

Videoclipul ilustrează un avion care se pregătește de aterizare pe aeroportul Skiathos Alexandros Papadiamantis. Pe măsură ce aeronava se apropie, este evudent că pilotul urmează să zboare la mai puțin de câțiva metri deasupra turiștilor prezenți. Datorită poziției geografice, aeroportul din Skiathos este un loc popular pentru pasionații de avioane care doresc să vadă aterizări spectaculoase.

wizzair jpeg

Acesta este momentul uluitor în care un avion de pasageri Wizz Air a trecut la câțiva metri deasupra capului turiștilor, în timp ce a ajuns pe uscat pe o insulă grecească, în ceea ce unii au spus că a fost cea mai joasă aterizare văzută vreodată pe aeroport. Imaginile dramatice ale aterizării au fost postate în mediul online săptămâna trecută de un pasionat care a așteptat minute în șir o aeronavă.

Vezi și: Alertă cu bombă la bordul unui avion Wizz Air. Aeronava a fost escortată de avioane de vânătoare românești

Pista de aterizare a insulei, construită la doar câțiva metri de mare, a devenit o atracție pentru turiștii care caută senzații tari și care doresc să surprindă aterizări spectaculoase. Dar chiar și observatorii experimentați de avioane au părut șocați când avionul Airbus s-a îndreptat spre asfalt și a trecut la o distanță greu de crezut de gardul aeroportului.

Citește și: A apărut filmarea din avionul groazei! Momentul în care cei doi pakistanezi strigă „I will kill you!”

Aterizarea periculoasă a unui avion WizzAir

Mai multe persoane s-au adunat pe plajă și pe un drum care străbate o bucată îngustă de pământ între mare și pistă. Pe măsură ce Airbus A321neo operat de Wizz Air se apropie, totuși, este clar că pilotul îl aduce la o altitudine joasă. Un privitor chiar începe să se îndepărteze din drum în așteptarea unei aterizări joase.

Un pasionat de aviație, comentând sub videoclipul postat pe YouTube de GreatFlyer pe 5 august, a explicat de ce condițiile impuneau o aterizare atât de extremă.

„Temperatura ridicată și pista foarte îngustă impun necesitatea unei aterizări adâncite, pentru a maximiza pista disponibilă pentru oprire. Companiile aeriene low cost operează cursă după scurtă, dacă se supraîncălzesc frânele, se dă peste cap întreg programul”, a transmis specialistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net