Regele care făcea sex cu cele 50 de amante pe un scaun special. Îl folosea pentru că era prea gras

Știai că a existat un rege care a inventat un scaun special pentru a putea întreține relații sexuale cu femei? Pe lângă faptul că era, sincer vorbind, un pic cam ciudat, acest „scaun sexual” era folosit de către monarh pentru că putea să îi susțină greutatea.

Regele care a inventat un scaun pentru a putea întreține relații sexuale / Foto: Pixabay
Regele care a inventat un scaun pentru a putea întreține relații sexuale / Foto: Pixabay

Regele Eduard al VII-lea al Marii Britanii era o persoană manierată, afectuoasă, însă cu o plăcere dusă la extrem când vine vorba de amor. Poreclit în popor „afemeiatul Bertie”, monarhul nu era deloc atrăgător, și totuși a avut 411 relaţii de amor cu prostituate, actriţe, femei în căutare de avantaje sociale sau financiare. Mai mult, acesta avea și ceva kilograme în plus. Înainte de încoronare, talia regelui ajunsese la 122 cm.

Regele Eduard al VII-lea al Marii Britanii avea o constituție mai robustă, iar plăcerea de a mânca l-a făcut să ia rapid în greutate, astfel că, ajunsese să nu mai poată întreține relații sexuale cum își dorea. Prin urmare, a ordonat să i se construiască un scaun după indicațiile sale.

Scaunul a fost creat după indicaţiile regelui Eduard al VII-lea

Scaunul pentru dragoste al regelui Eduard al VII-lea / Foto: Captură video
Scaunul pentru dragoste al regelui Eduard al VII-lea / Foto: Captură video

Acest scaun îl ajuta să își „facă treaba”, chiar dacă greutatea lui era destul de impresionantă. Modul în care este structurat i-a permis să rămână în picioare şi să aibă acces la domnița de pe scaun, fără ca burtica lui enormă să-l împiedice prea mult, relatează curbed.com.

Firma producătoare de mobilă Soubrier a fost cea care i-a livrat lui Eduard scaunul pentru făcut amor și era păstrat la bordelul preferat al regelui din Paris. Specialiștii contemporani nu au înțeles exact cum funcționa acesta, fiindcă arăta fie ca un şezlong, fie cu un scaun ginecologic. Ceea ce dă, de fapt, de gândit, este partea inferioară, tapiţată şi ea. În anul 2018, compania Soubrier a răscumpărat obiectul care a rămas în istorie.

A închiriat o cameră pentru aventurile sale la Paris

Eduard s-a născut în 1841 la Londra, fiind fiul cel mai mare al Reginei Victoria. După moartea mamei sale, în 1901, a fost încoronat rege al Marii Britanii. Cât timp a trăit regina Victoria, acesta a petrecut mult timp la Paris pentru a se feri de ochii mamei sale și unde a închiriat o cameră pentru aventurile sale amoroase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net