Regina Camilla a primit o păpușă Barbie care arată ca ea: „M-ați făcut cu 50 de ani mai tânără”

#Casa Regală a Marii Britanii

 Regina Camilla (76 de ani) a Marii Britanii a primit cadou o păpușă Barbie și a glumit spunând că jucăria o face să arate cu 50 de ani mai tânără.

Regina Camilla și păpușa ei Barbie
Regina Camilla și păpușa ei Barbie au fost îmbrăcate la fel (Foto: Profimedia)

Ea a primit acest dar unicat în semn de recunoștință pentru activitatea sa ca președinte al Fundației Women Of The World (WOW), relatează News.ro. Păpușa Barbie a fost îmbrăcată într-o ținută similară cu Regina: o rochie albastră de la Fiona Clare, o pelerină neagră de la Amanda Wakeley și cizme negre semnate de Eliot Zed.

Regina Camilla: „Toate ar trebui să avem o Barbie a noastră”

Aceasta a avut inclusiv aceeași coafură celebră, pe care Camilla o poartă de zeci de ani. „Mi-aţi luat cam 50 de ani din viaţă. Toate ar trebui să avem o Barbie a noastră”, a spus soția Regelui Charles al III-lea. Jucăria i-a fost prezentată la bordul autobuzului festivalului WOW Girls, care a făcut un tur al Marii Britanii, pentru a promova egalitatea de gen. Autobuzul a făcut o oprire finală la reşedinţa familiei regale de la Palatul Buckingham din centrul Londrei.

În timpul evenimentului, Camilla a ținut un discurs în care a menționat o poveste din mai 1914, când două sufragete au spart ferestrele palatului aruncând cu pietre. Ea a povestit că la acea vreme regina Maria, soția regelui George al V-lea, a ordonat ca pietrele să fie păstrate. „Cred că au reprezentat speranță pentru femeile care le-au aruncat – speranța că, în viitor, nu vor fi victime ale istoriei lor și nici ale forțelor sociale și economice care s-au luptat împotriva egalității de gen”, a spus Camilla, ținând în mână pietre. „Mai presus de toate, ele reprezentau speranța că a fost posibil”.

Recent, și actrițele Helen Mirren și Viola David, dar și cântărețele Kylie Minogue și Shania Twain au primit propriile versiuni de păpuși Barbie, cu ocazia aniversării a 65 de ani de existență a jucăriei de la Mattel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net