Roger Federer, noua voce de la Waze! Legendarul tenismen oferă indicații în mai multe limbi

Dacă observați ceva cunoscut la noua voce disponobilă în aplicația Waze, să știți că nu vă joacă imaginația feste! Legendarul tenismen Roger Federer a devenit noua voce care vă poate dirija spre destinația dorită! După retragerea din tenis, elvețianul și-a extins cariera în noi direcții, iar acum puteți conduce spre serviciu alături de unul dintre cei mai mari campioni din sport.

Federer a câștigat 20 de titluri de Grand Slam de-a lungul carierei
Federer a câștigat 20 de titluri de Grand Slam de-a lungul carierei

Dacă cumva realizați în trafic că vocea din aplicația voastră Waze sună familiară, să știți că nu este un semn că trebuia să dormiți mai mult noaptea trecută, ci este realitatea! Legendarul tenismen Roger Federer va colabora cu cei de la Google, devenind, astfel, noua voce a aplicației de navigație Waze. Potrivit informațiilor oferite de către urban.ro, fostul tenismen vă poate ghida spre distinația aleasă în mai multe limbi! Fiind un poliglot certificat, Roger Federer vă poate ghida pe șosele în trei limbi: engleză, franceză, iar nu în ultimul rând, germană.

În vârstă de 41 de ani, fostul tenismen nu este singura celebritate care a colaborat cu cei de la Waze! Morgan Freeman, Kevin Hart, cât și Liam Neeson sunt alte nume sonore care ghidează șoferii de pretutindeni. Iar în cazul lui Roger Federer, el face chiar mai mult de atât! El vă poate oferi mesaje de încurajare, iar în cazul în care ajungeți pe o rută greșită, fostul tenismen vă va consola și va spune glume!

Roger Federer, noua voce de la Waze

Dacă doriți să vă lăsați în trafic pe mâna legendarului tenismen, nu aveți de făcut decât câțiva pași simpli! Tot ce trebuie făcut este să deschideți aplicația Waze, iar din meniul din partea stângă a ecranului, trebuie să selectați banner-ul lui Roger Federer. După ce apăsați pe el, selectați limba pe care o doriți (reamintim, aveți de ales între engleză, franceză și germană), iar apoi puteți porni la drum! Desigur, este de la sine înțeles că vă trebuie versiunea cea mai recentă a aplicației.

După retragerea din tenis, în anul 2022, Roger Federer se va ocupa, cel mai probabil, de diverse interese de afaceri, cum ar fi și această colaborare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net