Imagini memorabile! Rafael Nadal, în lacrimi la ultimul meci al rivalului Roger Federer

Momente emoționante pentru fanii tenisului! Roger Federer a jucat ultimul meci din carieră, alături de rivalul de o viață, Rafael Nadal. La finalul partidei, ambii dintre ei au izbucnit în lacrimi! 

Roger Federer și Rafael Nadal au izbucnit în lacrimi
Roger Federer și Rafael Nadal au izbucnit în lacrimi

Înconjurat de familie și de rivalii de-o viață, elvețianul a juca la Laver Cup, ultimul meci al unei cariere fără egal.

Federer a pus capăt carierei, la 41 de ani, în O2 Arena din Londra, într-un meci de dublu în care l-a avut coechipier chiar pe Rafa Nadal, unul dintre competitorii care i-au marcat cariera. Învinși de americanii Tiafoe și Sock (6-4, 6-7, 9-11), cei doi campioni au izbucnit în lacrimi la terminarea partidei. 

Citește și: Federer prevede că tenisul se va schimba din temelii în următorii 50 de ani 

Cu toate acestea, Roger Federer a declarat, la finalul partidei, că ziua retragerii este una fericită, nu marcată de tristețe. Sportivul a subliniat că este mândru de rezultatele obținute în timpul carierei și fericit că a avut ocazia de a juca alături de atât de mulți sportivi remarcabili. 

  „A fost o zi minunată pentru mine, le-am spus băieţilor asta, sunt fericit, nu sunt trist, este minunat să fiu aici, la Londra. Toţi ajungem în acest punct, al retragerii, la un moment dat”, a spus Federer, intervievat de fostul jucător Jim Courrier.

Roger Federer, mesaj de dragoste pentru soția sa 

În plus, Roger Federer i-a mulțumit soției sale pentru sprijinul necondiționat și pentru faptul că întotdeauna i-a oferit puterea necesară de a merge mai departe. 

„Îi mulţumesc în primul rând soţiei mele, Mirka, pe care am cunoscut-o în urmă cu 22 de ani şi care m-a susţinut atât de mult. Ar fi putut să mă oprească cu mult, mult timp în urmă. Dar ea nu a făcut-o, m-a lăsat să merg mai departe şi mi-a permis să merg mai departe, a fost uimitor, mulţumesc", a declarat elvețianul. 

Citește mai multe informații despre retragerea lui Roger Federer pe Adevărul. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub theo rose anghel damian png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg