Roger Federer, apariție surpriză în România. Adevăratul motiv al venirii elvețianului la București

Roger Federer a făcut o vizită secretă în România. Legendarul sportiv a aterizat în cursul zilei de joi la București și a plecat sâmbătă, scrie adevărul.ro. Legendarul tenismen a venit în țara noastră pentru a filma o reclamă pentru Mercedes.

Roger Federer, surpins pe aeroportul Otopeni Foto: Poliția de Frontieră
Roger Federer, surpins pe aeroportul Otopeni Foto: Poliția de Frontieră

Într-un secret total, starul din tenis a venit în capitala României. A trecut chiar prin aeroportul Otopeni, dar nimeni nu i-a sesizat prezența. S-a comportat ca un om obișnuit și a trecut pe la porțile de securitate, trăgându-și singur troler-ul, scrie ProSport. 

Care este motivul pentru care Federer a ajuns în București 

Roger Federer a venit la București în cursul zilei de joi și a stat mai puțin de 48 de ore în capitala României.

Marele sportiv elvețian a mers la studiourile de la Buftea unde a înregistrat o reclamă pentru Mercedes. De altfel, el este imaginea acestei companii de automobile. Fostul mare sportiv câștigă din această colaborare 5 milioane de euro, anual, iar contractul dintre cele două entități ar urma să expire în 2027.

În baza acestui acord, Roger Federer s-a deplasat în România și a mers la studiourile de la Buftea, acolo unde s-a filmat un spot publicitar ce urmează să fie răspândit în întreaga lume în scurt timp.

„Marele Federer ar fi venit ieri incognito, în mare secret. Filmează o reclamă pentru Mercedes aici în România. Nu are treabă cu Țiriac, nu a venit la invitația lui Țiriac, a venit la invitația lui Mercedes. Nu l-a adus Ion Țiriac, dar poate că se vor întâlni. Ei nu sunt mari prieteni”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

A trecut neobservat prin aeroporul Otopeni

După ce a filmat reclama din Buftea, legendarul sportiv a plecat direct spre Dubai, acolo unde are programată o altă întâlnire cu scop promoțional.

ProSport l-a surprins pe bărbatul de 41 de ani la aeroport. Îmbrăcat sport, în culori închise, și cu o șapcă pe cap, Roger Federer a trecut absolut neobservat printre ceilalți oameni. Deși ar fi putut alege un zbor privat, de tip charter, și ar fi putut etala un lux ostentativ, fostul sportiv a preferat să se poarte cât se poate de decent.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net