S-a căsătorit cu ea însăși pentru că era sătulă să mai aștepte partenerul potrivit. Și-a pregătit 14 jurăminte pentru ziua nunții

Sătulă să mai aștepte soțul potrivit, Sarah Wilkinson, în vârstă de 42 de ani, a decis să se căsătorească și să își facă o promisiune de-o viață cu ea însăși. Și-a pregătit 14 jurăminte pentru cea mai importantă zi din viața ei și a economisit bani timp de 20 de ani pentru nunta de vis.

S-a căsătorit cu ea însăși pentru că era sătulă să mai aștepte partenerul potrivit / Foto: Pixabay
S-a căsătorit cu ea însăși pentru că era sătulă să mai aștepte partenerul potrivit / Foto: Pixabay

Sarah Wilkinson, în vârstă de 42 de ani, a organizat o ceremonie de nuntă oficiată de un prieten, în Felixstowe, Suffolk, după ce s-a săturat să mai aștepte soțul potrivit alături de care să își petreacă viața. Și-a cumpărat și inelul de logodnă pe care și-ar fi dorit să-l primească odată cu o cerere în căsătorie.

„A fost o zi minunată și am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost una oficială, dar am avut și eu nunta mea. Cred că ajungi la punctul în care te gândești «s-ar putea să nu ai un partener lângă tine, dar de ce ar trebui să ratez această ocazie?». Acești bani au fost rezervați pentru nunta mea, așa că de ce să nu-i cheltuiesc pentru ceva ce mi-am dorit?”, a declarat Sarah Wilkinson, potrivit publicației BBC.

Cât a costat-o nunta

După ce a economisit în fiecare lună și a adăugat orice câștiguri suplimentare pe care le-a avut, cum ar fi premiile la bingo, femeia în vârstă de 42 de ani a spus că a plătit aproximativ 12.000 de euro pentru marele eveniment. A fost înconjurată de 40 de persoane, membri ai familiei și prieteni. „Nimeni nu a încetat să zâmbească și toată lumea a spus că s-a simțit minunat”, a mai adăugat ea.

De asemenea, pentru această zi specială, Sarah a pregătit și 14 jurăminte, primul fiind promisiunea de a nu renunța niciodată la controlul telecomenzii televizorului. Ideea de a se căsători cu ea însăși i-a venit când a împlinit 40 de ani și se afla în izolare din cauza Covid. Atunci și-a cumpărat un inel de logodnă cu diamant pe care și l-a dorit dintotdeauna. La nuntă a purtat rochie de mireasă albă cu paiete, a avut tort cu etaje care a fost împodobit cu figurina unei mirese care sărută o broască, iar mama ei a condus-o la altar.

Și în ciuda faptului că acum este o femeie „căsătorită”, Sarah susține că nu este exclus ca pe viitor, cine știe, să întâlnească mirele potrivit: „Doar am renunțat să îl mai caut pentru că mi s-a părut un efort destul de mare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net