Scene șocante pe TikTok! Doi părinți s-au filmat în timp ce își sugrumau copilul

Ultima actualizare:

Doi părinți din Polonia au fost arestați după o postare absolut șocantă pe rețeaua de socializare Tik Tok. Aceștia au transmis pe internet filmulețul în care tatăl copilului încerca să își sugrume fiul, în timp ce mama acestuia privea liniștită.

Scene șocante în care un tată vrea să își sugrume fiul. / foto: Twitter / OmzRi
Scene șocante în care un tată vrea să își sugrume fiul. / foto: Twitter / OmzRi

În astfel de momente putem aprecia cu adevărat cât de norocoși suntem că am avut privilegiul de a crește într-o familie sănătoasă, în ce privește interacțiunile dintre membrii ei. Din nefericire, nu toate familiile sunt așa, iar cei care sunt forțați, întotdeauna, să plătească prețul, sunt copiii. În cazul de față, nu este vorba doar despre abuzul comis de către unul dintre părinți, dar și despre pasivitatea izbitoare de care a dat dovadă celălalt, chiar mai mult, după cum veți vedea, se poate înțelege din vorbele halucinante pe care le-a spus, că nu ar fi fost deranjat de potențiala moarte a copilului.

Acest caz incredibil a avut loc în Polonia, mai precis, în orașul Dąbrowa Górnicza. Acolo, un tată a încercat să își sugrume copilul, sufocându-l sub greutatea corpului său. Copilul, intrând, evident, în panică, a început să țipe după ajutorul mamei sale, care privea liniștită toată scena.

„Poate va fi în sfârșit pace” spune mama copilului, privind cum tatăl încearcă să îl sugrume

În timp ce scena oripilantă se petrecea chiar în fața ei, în filmețul transmis de părinți pe internet, se vede cum mama băiatului trage la o parte o masă, îngrijorată că fiul ei ar putea face mizerie în casă în timp ce se lupta pentru supraviețuire. Pe aceași înregistrare, femeia poate fi auzită cum spune că „poate va fi în sfârșit pace”.

Puteți urmări aici filmulețul, însă aveți grijă, sunt imagini cu puternic impact emoțional!

Părinții au fost arestați și a fost demarată o anchetă

În cele din urmă, tatăl copilului îi dă drumul acestuia când cel mic nu mai poate să respire. De abia atunci mama l-a luat în brațe, cel mic începând, în cele din urmă, să respire din nou.

De parcă povestea nu era destul de șocantă oricum, dintr-un motiv știut doar de ei, cei doi părinți au transmis fapta pe Tik Tok. Oripilat de cea ce vedea, o persoană a înregistrat totul, trimițând filmulețul către Protecția Copilului. Aceștia au anunțat imediat poliția, care i-a arestat pe cei doi, care riscă acum o pedeapscă cu închisoare de 15 ani.

Karolina Krupa-Gawel, a declarat din partea direcției de protecție a copilului din Polonia, că „este posibil să fi fost la un pas de tragedie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net