Au făcut de râs România. Ce au descoperit două tinere din Spania, într-un apartament din București. Clipul e viral pe TikTok

Ultima actualizare:

Două tinere din Spania s-au gândit că este o idee foarte bună să petreacă finalul anului în București, așa că au închiriat un apartament în Capitală. Ceea ce urmau să descopere le-a întrecut orice așteptare.

Apartament sinistru
Apartament sinistru

Utilizatoare ale platformei TikTok, tinerele au început să filmeze apartamentul, făcând un adevărat tur. Însă, la un moment dat, au descoperit un lucru care le-a făcut pielea de găină.

Ce au găsit tinerele din Spania în apartamentul din București

Cele două au făcut cu mare grijă turul locuinței pe care au închiriat-o pentru finalul de an, în București. La un moment dat, mergând dintr-o cameră în alta, au descoperit o scară care lega locuința în care erau cazate de alte apartamente dezafectate din incinta clădirii.

Nuria Corral, al cărei nume de utilizator TikTok este @airunlarroc, s-a gândit să filmeze descoperirea sinistră din apartamentul din București. Cele două prietene au rămas surprinse de ceea ce au văzut și s-au întrebat ce anume s-a întâmplat în locuință și de ce există acea scară acolo. 

Scara descoperită de cele două tinere din Spania este plină de mucegai și pete, iar „peisajul” este desprins parcă din filmele horror bazate pe poveștile scrise de Stephen King. 

Citește și - Casa din «Singur acasă», de închiriat cu ocazia Crăciunului! Suma colosală la care ajunge o noapte

Speriată de descoperirea făcută, una dintre tinere spune că nu va avea de gând să lase liberă acea parte a locuinței, motiv pentru care decide să o acopere cu un dulap. 

„Mă îngrozește. O să pun dulapul aici”, spune aceasta, în clipul video pe care l-a postat pe TikTok. Imediat, utilizatori din toată lumea au rămas fără grai atunci când au văzut imaginile cu pricina. 

Zeci de oameni le-au lăsat celor două comentarii care mai de care mai interesante, iar unii internauți chiar le-au sfătuit să fie, data viitoare, cu mare băgare de seamă atunci când închiriază o garsonieră, o casă sau un apartament, pentru a petrece câteva zile sau săptămâni în el.

O tânără a găsit tot felul de vietăți într-un apartament închiriat în Thailanda

Acesta nu este singurul caz de acest gen. Știm cu toții că atunci când decidem să petrecem vacanța sau concediul undeva, ne putem trezi cu diverse surprize de tot felul, la închirierea unui imobil. 

Este și cazul Elenei, o tânără care a decis să meargă în vacanță în Thailanda. Aceasta a rămas șocată atunci când a ajuns în apartamentul pe care îl închiriase pentru 7 zile. Potrivit presei internaționale, tânăra a început să găsească tot felul de vietăți în locuință, de la șopârle și șerpi, la gândaci, fluturi și chiar un liliac ce stătea atârnat în debara. Uluită de descoperirea ei, dar și îngrijorată că vietățile cu care împarte chiria pot fi periculoase, și-a povestit experiența pe TikTok. 

„Nu credeam vreodată că voi ajunge să trăiesc așa ceva. Plătești o mulțime de bani și te alegi cu asta. Pe peretele din baie am văzut fluturi de tot felul, un șarpe a ieșit din bucătăria mea și am chiar și un liliac. Va fi, cu siguranță, o vacanță pe cinste”, a povestit tânăra Elena, pe TikTok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net