Casa din «Singur acasă», de închiriat cu ocazia Crăciunului! Suma colosală la care ajunge o noapte

Ultima actualizare:

  Macaulay Culkin a devenit celebru în rolul lui Kevin McCallister
Macaulay Culkin a devenit celebru în rolul lui Kevin McCallister

Nu există Crăciun fără ”Singur acasă” (1990) şi ”Singur acasă 2” (1992)! Casa familiei McCallister din Chicago, statul Illinois, îşi deschide uşa vizitatorilor pentru prima oară şi poate fi închiriată prin Airbnb.

Legendara casă situată pe strada Lincoln, la numărul  671, în Winnetka, suburbie a oraşului Chicago, statul Illinois, SUA, poate fi închiriată pentru o noapte, informează The Sun citând Airbnb. Imobilul, construit în stil georgian, cu o suprafaţă de 394 de metri pătraţi, care se află în apropiere de Lacul Michigan, s-a vândut însă cu numai 1,58 milioane de dolari.

Noul proprietar nu vrea să-i fie cunoscut numele.


  Sufragerie
Sufragerie

Însă a acceptat să arate ce schimbări radicale a făcut în interior. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe puştiul Macaulay Culkin, astăzi în vârstă de 41 de ani, şi a scris povestea special pentru el. Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. Prin intermediul Airbnb, noul proprietar oferă posibilitatea nostalgicilor de a petrece o noapte în casa sa şi a deschis o licitaţie pentru închirierea imobilului pentru noaptea de 12 decembrie. Licitaţia începe la 7 decembrie şi noul proprietar a anunţat că banii strânşi vor fi donaţi spitalului de copii din Chicago.

O noapte ar putea costa si 10.000 de dolari


  Dormitor
Dormitor

La vremea turnării filmului care l-a consacrat pe Culkin, casa era deţinută de John şi Cynthia Abendshien, care au închiriat-o pentru filmări companiei de producţie cinematografică Hughes Entertainment. Ei au scos casa la vânzare în 2011, cu 2,4 milioane de dolari. Vila are cinci dormitoare şi patru băi şi doar configuraţia camerelor mai aduce cu decorul filmului care ne înseninează Crăciunul, în rest modificările sunt majore.


  Aşa arată acum, în 2021
Aşa arată acum, în 2021

”Vrem să aducem un zâmbet pe chipul copiilor care sunt nevoiţi să îşi petreacă cea mai frumoasă zi din an în spitale şi le oferim posibilitatea persoanelor îndrăgostite de aventurile lui Kevin McCallister să petreacă o noapte în casa în care puştiul s-a luptat cu Bandiţii Uzi Marv şi Harry, după ce a fost uitat de părinţi singur, acasă”, se arată în anunţul postat pe pagina Airbnb.

Conform NY Post, preţul de la care se poate licita e  de 900 $, iar specialiştii de pe pia­­ţa imobiliară se aşteaptă ca suma să depăşească 10.000 de dolari.

Citește și

10 lucruri pe care nu le ştiai despre pelicula ''Singur acasă"

Ce a difuzat PRO Tv de Crăciun în singurul an fără ”Singur acasă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net