Secretul nebănuit pentru somnul perfect. Se poate pregăti în doar câteva minute

Fiecare dintre noi a fost, cu siguranță, în situația de a avea probleme cu somnul, care ne obligă să trecem prin zi extrem de obosiți și lipsiți de productivitate. Poate că în aceste situații, am preferat să le lăsăm să se rezolve de la sine, ori să apelăm la medicamente cu efect de somnifer. Însă, există și o metodă naturală care ne poate ajuta să ne odihnim! Este vorba despre ceaiul de mușețel, care poate fi pregătit în doar câteva minute.

Ceaiul de mușețel ne poate ajuta în lupta cu insomnia / FOTO: Shutterstock
Ceaiul de mușețel ne poate ajuta în lupta cu insomnia / FOTO: Shutterstock

Mai mult ca sigur, fiecare dintre noi am fost în situația de a avea probleme cu somnul. Insomnia poate fi extrem de dăunătoare, putând să ne forțeze să petrecem zile întregi lipsiți de vlagă și fără voie bună. Este greu să subestimăm cât de crucial este somnul pentru sănătatea noastră, atât cea fizică, cât și mentală. Iar potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, există un remediu natural care ne poate scăpa de problemele cu somnul în doar câteva minute!

Poate că cei mai mulți dintre noi, atunci când au avut probleme cu somnul, fie au preferat să lase situația să se rezolve de la sine, fie s-au gândit imediat la diferite medicamente speciale pentru asemenea probleme. Însă, ceaiul de mușețel este un remediu extrem de ușor de pregătit, care conține apigenină, un antioxidant ce influențează părți din creier, scăzând nivelul de anxietate și remediind problemele de somn.

Ceaiul de mușețel este recomandat și persoanelor cu probleme cardiace

O serie de studii efectuate pe femei care tocmai născuseră a demonstrat că acestea au reușit să se odihnească mult mai bine atunci când au băut banalul ceai de mușețel, înainte să meargă la culcare. Iar pe lângă posibilitatea de a vă scăpa de problema insomniei, acest eai mai are încă o proprietate care îl face perfect pentru sănătate! El este recomandat persoanelor cu probleme cardiace!

Deoarece acesta mai conține și alt tip de oxidanți, cunoscuți și ca flavonoizi, simplul ceai de mușețel vă poate menține tensiunea în parametri ideali, iar pe deasupra, poate ține sub control și nivelul colesterolului din corp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net