Secretul rușinos al lui Nicolae Ceaușescu. Cine era bărbatul față de care avea o pasiune homoerotică: „Un dominator”

Când vine vorba despre regimul lui Nicolae Ceaușescu, deja s-a scris și s-a vorbit mult în țara noastră, aproape fiecare decizie luată în epoca comunistă fiind analizată intens. Iar când vine vorba despre regimul fostului dictator român, analistul politic H. D. Hartmann vine cu o teorie explozivă, vorbind despre persoana pentru care Ceaușescu ar fi avut o pasiune homoerotică. Află alături de Click! despre cine este vorba.

Pacepa a fost unul dintre apropiații lui Ceaușescu
Pacepa a fost unul dintre apropiații lui Ceaușescu

Perioada comunistă din țara noastră a fost una analizată profund în ultimele decenii. S-a vorbit intens despre ce a însemnat această epocă pentru România, iar deciziile luate atunci sunt, chiar și acum, subiect de discuție în spațiul public. Iar potrivit informațiilor oferite de către cancan.ro, analistul politic H. D. Hartmann, vorbind despre decăderea regimului lui Ceaușescu, vine cu o terie incredibilă. El a declarat că crede că a existat o pasiune homoertică a dictatorului român pentru unul dintre consilierii săi!

Mai precis, ar fi vorba despre nimeni altul decât generalul Ion Mihai Pacepa, fost general de Securitate, cât și unul dintre consilierii personali ai lui Nicolae Ceaușescu. În opinia analistului, între fostul președinte și Pacepa ar fi existat o atracție la nivel intelectual, care este definită drept atracție homoerotică. Vorbind despre Nicolae Ceaușescu, profilerul a spus că era un bărbat foarte greu, un bărbat masculin, la nivel de pământ năclăios, o virilitatea absolută, un dominator”, potrivit celor de la cancan.ro.

Analistul politic a vorbit despre dezamăgirile lui Ceaușescu

H. D. Hartmann a mai declarat, în platoul de la Marius Tucă SHOW, că nu crede că relația dintre cei doi a fost una fizică, ci exclusiv la nivel psihic. Analistul consideră că Nicolae Ceaușescu a fost nevoit să se confrunte cu 2 mari dezamăgiri de-a lungul regimului său. Mai precis, ar fi vorba despre imposibilitatea de a lăsa puterea în mâinile lui Nicu Ceaușescu, iar a doua dezamăgire ar fi chiar fuga în Statele Unite a lui Ion Pacepa.

Generalul a plecat din România în anul 1978, când a cerut azil politic în Statele Unite.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net