Sexy-chelnerița s-a îmbogățit din poze deocheate! Incredibil ce sumă câștigă

Ultima actualizare:

Modelul Elsa Thora (21 de ani) a dat lovitura pe platforma pentru adulți OnlyFans. Frumoasa blondă se laudă că urmează să își cumpere o a doua casă, din banii câștigații din vânzarea pozelor deocheate.

Elsa Thora: „N-am fost bună la școală!”

Elsa câștigă în jur de 350.000 de euro pe an din această meserie. În trecut, era o simplă chelneriță, dar și-a dat demisia și spune că nu regretă nicio clipă decizia pe care a luat-o. Acum, călătorește prin toată lumea și își permite haine scumpe și vacanțe de lux.

N-am fost bună la școală, așa că m-am apucat de asta. Se fac bani frumoși și îmi place aste stil de viață. Muncesc destul de mult, dar nu vreau să mă las”, a declarat Elsa Thora, potrivit tabloidului britanic Daily Star. În prezent, modelul suedez locuiește în Bali, dar are o casă și în Marea Britanie, unde urmează să se mute definitiv.

Tot acolo, Elsa urmează să își cumpere o a doua casă, fiind foarte mândră de această performanță: „Mi-am cumpărat prima casă când aveam 19 ani, iar acum voi achiziționa o alta!”. La fel ca alte tinere de vârsta ei, Thora este pasionată de călătorie.

Părinții au fost șocați când au aflat cu ce se ocupă

Am călătorit până acum în Thailanda, Australia, Olanda, Polonia, Grecia și Italia. Îmi planific în curând și o vacanță în America, mai ales că am atins deja vârsta de 21 de ani (varsta de majorat în SUA n.r) ”, a mai spus Elsa.

Deși își iubește jobul, tânăra recunoaște că familia ei a fost șocată atunci când a aflat cu ce se ocupă. În prezent, părinții ei evită să discute pe seama acestui subiect. Cu toate acestea, Elsa are toată susținerea din partea prietenilor săi: „Mulți oameni răutăcioși îmi spun că sunt o prostituată și îmi zic să îmi găsesc o slujbă reală. Dar nu îmi pasă, voi continua să practic această meserie!”.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net