Șobolani născuți cu deformații ale scheletului, după ce femelele au fost injectate cu vaccinul MODERNA. Ce s-a descoperit

Potrivit datelor din cele 699 de înregistrări ale Departamentului de Sănătate și Servicii Umane (HHS) din SUA, primite de Organizația Judicial Watch, se pare că puii femelelor șobolan care au fost injectate cu vaccinul anti-covid MODERNA, s-au născut cu malformații ale scheletului.

Pentru a se testa vaccinul MODERNA, mai multe femele șobolan au fost injectate cu serul care promitea că va scăpa omenirea de simptomele Covid-19 și va limita răspândirea acestuia. 

Puii femelelor șobolan injectate, născuți cu malformații

Potrivit informațiilor din presă, Organizația Judicial Watch a primit 699 de înregistrări din partea Departamentului de Sănătate și Servicii Umane cu privire la femelele șobolan injectate cu serul anti-Covid. Mai mult, se pare că MODERNA nu a efectuat studii farmacologice pe animalele de laborator, destinate testărilor. 

„Variațiile legate de mRNA-1273 în examinarea scheletului au inclus creșteri semnificative statistic ale numărului de șobolani F1 cu 1 sau mai multe coaste ondulate și 1 sau mai mulți noduli de coastă. Coastele ondulate au apărut la 6 fetuși și 4 șobolani abia fătați, cu o prevalență fetală de 4,03% și o prevalență la șobolanii fătați de 18,2%. Nodulii de coastă au apărut la 5 dintre acești 6 fetuși.

Variațiile scheletice sunt modificări structurale care nu afectează dezvoltarea sau funcția unui embrion în dezvoltare, sunt considerați reversibili și adesea se corelează cu toxicitatea maternă și/sau lipsa altor indicatori de toxicitate asupra dezvoltării (Carney și Kimmel 2007). Toxicitatea maternă, în observații clinice, a fost observată timp de 5 zile după ultima doză (GD 13), corelând cu perioada cea mai sensibilă pentru dezvoltarea coastelor la șobolani (GD 14 până la 17). În plus, nu au fost observați alți indicatori ai toxicității privind dezvoltarea legate de ARNm-1273, incluzând osificarea întârziată; prin urmare, aceste variații scheletice comune nu au fost considerate drept [reacții] adverse”, s-a arătat în înregistrări.

Citește și - Câte milioane de euro pierde România pe vaccinurile cumpărate inutil. Suma anunțată de Rafila

Cu toate acestea, studiul a menționat faptul că anomaliile puilor de șobolan nu sunt din cauza injectării cu serul anti-Covid. Aceștia s-au născut, spun specialiștii, cu „coaste ondulate” și „noduli de coastă”. 

„Dacă o creștere indusă de substanțe a incidenței variațiilor scheletului fetal ar trebui luată în considerare pentru evaluarea riscului uman constituie o problemă controversată de lungă durată. S-a susținut că creșterea [incidenței] variațiilor produsă de substanțe chimice nu trebuie luată în considerare pentru evaluarea riscurilor, deoarece „este puțin probabil să afecteze negativ supraviețuirea sau sănătatea.

Contraargumentul este că, deși nu sunt în mod evident [reacții] adverse și nu prezintă niciun dezavantaj selectiv aparent, o creștere indusă de tratament a apariției variațiilor înseamnă că agentul chimic are potențialul de a perturba dezvoltarea scheletului. Potrivit acestui punct de vedere, într-o condiție diferită de expunere sau la o altă specie, această perturbare a formării normale a osului poate da naștere la un rezultat diferit și mai sever”, s-a mai transmis, în legătură cu subiectul controversat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net